Meny Stäng

Höga kusten – och Gullviks havsbad

Nu har vi lämnat Umeå och tagit oss till Höga kusten och Gullviks havsbad och camping. Vi behövde tanka på vägen, men det dröjde länge innan vi hittade en mack. Och så till slut dök den upp … Macken Som Gud Glömde. Först därefter hittade vi fram till Gullviks havsbad och camping.

Macken som Gud glömde

Macken som Gud glömde ligger i Husum, om någon undrar. Inte anade man att det fanns såna här mackar i Sverige … Stället såg nästan övergivet ut och vi undrade först om macken var nerlagd, men det var den inte. Nejdå, det gick utmärkt att tanka här! Efter att vi fyllt på diesel i Freedom rullade vi vidare.

Bensinmack höga kusten

Gullviks havsbad vid Höga Kusten

Nu är vi på Gullviks havsbad och camping, strax söder om Örnsköldsvik. Detta är en riktigt fin camping med havsbad, sandstrand och brygga. Här erbjuds även båtturer till ön Ulvön. Men just nu är det tyvärr kallt och regnigt, så den här typen av aktiviteter lockar inte riktigt.

Billie vill egentligen fiska, så vi skulle behöva något annat än en sandstrand … Någonn som har ett förslag på en bra fiskecamp söder om oss?

Freedom på Gullviks havsbad och camping
Freedom på Gullviks havsbad och camping
Höga kusten sjö
Peter och Billie på campingens brygga

Kväll på Gullviks havsbad

Till slut sänker sig kvällen över campingen och det blir blir dags att grilla, äta middag och kanske spela något spel tillsammans. Det är vackert ute och vi tar på oss varma kläder och sitter ute så länge det bara går. Varma hälsningar till alla som följer vår resa!

Höga kusten camping
Kväll på Gullviks havsbad och camping, vid Höga kusten
Alla våra bästa tips om Ångermanland: Klicka på bilden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev