Meny Stäng

På väg norrut – från Idre till Ytterhogdal

Nu är vi på väg norrut i husbilen! Vi har  lämnat Idre och är på väg mot Vindelälven, där vi ska testa på forsränning. Sträckan ser inte så ohyggligt lång ut på kartan, men när det är smala slingriga grusvägar och man måste stanna för renar tar det tid.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Gott om renar

Efter flera dagar i Idre var det dags att rulla vidare norrut på vår resa genom norra Sverige. Vi kan säga att vi har sett hur många renar som helst längs vägen, särskilt runt Idre. På campingen vid Idre fjäll promenerade de helt obekymrat mellan husvagnar och stugor. Det är kanske helt normalt här uppe, men det kändes lite exotiskt för oss stockholmare!

Ren på camping
En ren strövar runt på campingen i Idre …

Camping i Ytterhogdal

I natt stannade vi på en liten enkel camping i Ytterhogdal. Känslan här är att man står i någons stora trädgård – toalett och duschar finns i några av husen på tomten. Vi satt ute och grillade korv tills vi tröttnade på myggen och gick in och spelade kort istället.

Detta är kanske inte en camping där man stannar länge, men det var ett utmärkt stopp under vår fortsatta resa norrut. Så, nu fortsätter vi mot forsränningen. Hoppas du hänger med!

På campingen i Ytterhogdal
På campingen i Ytterhogdal
Ytterhogdal camping
Hela gänget på plats i Ytterhogdal

Prenumerera på vårt nyhetsbrev