Meny Stäng

Säsong för husbil – vart ska man åka?

Äntligen är det säsong för husbil! Nu kan man åka iväg en liten tur på helgerna och få små ”minisemestrar”. Men vart ska man åka? Här kommer några tips från oss! Samtidigt undrar vi om du kan bidra med några tips till oss!? Nu när det är säsong för husbil – nu vill man ju ge sig ut direkt!

Våra tips på resmål med husbilen

Nu är det ju äntligen säsong för husbil, men vart ska man åka? Vi bor i Stockholm och jobbar heltid, så för vår del handlar det mestadels om att hitta bra resmål för helgen.

1. Trosa

Trosa är en fantastiskt söt och charmig stad, fylld av butiker, caféer och restauranger. Här finns dessutom en riktigt bra ställplats vid den lilla småbåtshamnen.

Gästhamn Trosa

2. Strängnäs

Ett annat resmål som vi verkligen gillar är Strängnäs. Här finns en fin och välskött ställplats vid gästhamnen och man kan strosa runt i den charmiga lilla staden.

3. Mariefred

I Mariefred finns en fin ställplats precis vid vattnet. Vi åkte hit och mötte upp med båtvänner! Här kan man också passa på att se Gripsholms slott.

4. Gålö havsbad

Gålö havsbad ligger i Haninge söder om Stockholm och är perfekt om man vill njuta av en lugn helg med vacker natur och fin kust.

Gålö

Säsong för husbil – Våra önskemål

Nu har vi delat med oss av några av våra bästa tips, och nu undrar vi om du har några bra tips till oss? Här är våra önskemål. Hjälp oss gärna med lite tips!

  • Lagom långt från Stockholm (för en helg)
  • En bra ställplats eller camping
  • Kanske en charmig stad, en mysig restaurang, en intressant sevärdhet, ett kul evenemang eller bara vacker natur …
Gålö havsbad - säsong för husbil
Vackra Gålö utanför Stockholm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev