Meny Stäng

Camping med all-inclusive?

Annons

Nu kommer camping med all-inclusive. Jag förstår det inte alls … Jag gillar inte all-inclusive på hotell, så varför skulle jag vilja ha det på campingen? Vi har skaffat husbil för friheten att åka dit vi vill och för att få en ny utsikt varje dag. Inte för att ha ”allting” samlat inom ett staket.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Femstjärniga campingresorts

I en artikel i Göteborgsposten säger Johan F Lundberg, business manager på Svenska mässan, att vi kommer att få se mer av fyr- och femstjärninga campingresorts med all-inclusive. Han jämför med Tyskland där det finns ställen som kostar 1000 kr/natten per person och där till exempel mat ingår.

Behövs camping med all-inclusive?

Men varför ska maten ingå? Man har väl ett kök i husbilen just för att man vill kunna göra i ordning mat. Är inte charmen med camping just att det ska vara lite enklare, och kanske gärna nära naturen? Eller vad tycker du? Vill du ha camping med all-inclusive, precis som på hotell?

Camping med all inclusive?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev