Meny Stäng

Jämför husbilsförsäkringar

Annons

Har du en bra husbilsförsäkring? Betalar du rätt pris? Vi tycker att vi betalar ganska mycket, men är det mer eller mindre än vad andra betalar? Nu har jag hittat en sajt där man kan jämföra olika försäkringar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Jämför försäkringar

Besök Insplanet och kolla dina försäkringar. Man får fylla i uppgifter om husbilens nyvärde, körsträcka/år, försäkringens omfattning med mera. Därefter blir man uppringd av Insplanet som undersöker om de kan hitta någon billigare försäkring än den man har idag.

Kostnadsfri tjänst

Tjänsten är helt gratis (om Insplanet lyckas hitta en billigare försäkring och hjälper till att byta försäkringsbolag får de betalt av försäkringsbolaget.) Killen som ringde upp mig var väldigt trevlig och hjälpsam. Medan vi pratade kunde han inte hitta någon försäkring som var billigare än den vi redan har. Så vår försäkring kanske är ganska bra trots allt! Men han lovade att leta vidare och sedan ringa tillbaka.

Att jämföra priser från olika försäkringsbolag är ett ganska tråkigt och tidskrävande jobb, så jag tycker att det här är en tjänst som verkligen underlättar. Har du provat den här eller någon annan jämförelsetjänst för försäkringar? Kika annars in och jämför! Naturligtvis är det inte bara försäkringar för husbilar som kan jämföras, du kan också jämföra dina andra försäkringar här.

Elmia husvagn husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev