Meny Stäng

Påskhelg i Trosa – trevligt på ställplatsen

Annons

Nu är vi i Trosa gästhamn. Vi hade inte tid att förbereda så mycket innan vi åkte. Vi fyllde på diesel, gasol och vatten på en mack på vägen. När vi kom fram fick vi börja med att få igång vattnet och få upp lite värme i bilen … I alla fall fantastiskt skönt att äntligen vara ute med husbilen igen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Påskfina husbilar

De andra husbilarna som står här är nytvättade och fina. (Och några har till och med påskpyntat!) Vår Freedom är väldigt skitig och skulle verkligen behöva tvättas. Men det är nog enklare om man bor i villa och kan ha husbilen på gården, med tillgång till vatten. Vi bor i lägenhet och har husbilen uppställd en bra bit bort, utan vatten … Var är det enklast att tvätta husbilen? Några tips?

Kyligt men soligt

Det är lite kyligt i luften, men fint och soligt! Här sitter våra trevliga husbilsgrannar ute och njuter av vårsolen.

Påskafton i Trosa gästhamn

Våra trevliga husbilsgrannar från Haninge föreslog en påsklunch tillsammans på påskafton. Härligt initiativ, och det blev vårens första måltid utomhus.

Det var soligt och riktigt fint och vi flyttade ut på bryggan en stund, innan vi flyttade in och fick komma på besök i deras mysiga Dethleffs. Önskar en fortsatt trevlig påskhelg!

Action Mobil i Trosa

Ni som följer bloggen vet att vi önskar oss en (och drömmer om att bygga en) Action mobil. De är inte vanliga och vi trodde nog att chansen att få se en i Sverige var minimal. Och så plötsligt rullar en förbi när vi sitter i gästhamnen i Trosa!

Bilen parkerade lite länge bort och vi skyndade dit, men tyvärr missade vi ägarna. Vi fick i alla fall se en sån här bil på riktigt. Och nu är vi ännu mer säkra; en sån här ska vi ha! Visst är den cool?

Film om Action Mobil

Kolla på den här filmen! De här bilarna kan ta sig fram var som helst. Samtidigt är de inredda som en modern husbil med fräscha kök och badrum. En sån här vill vi ha! Men eftersom de är så dyra måste vi kanske i så fall bygga en själva …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev