Menu Close

Unohdin kertoa sinulle ... siitä viemäritapauksesta, -

Olimme perjantaina nauttimassa leppoisaa illallista ja juomassa lasillista viiniä, kun yhtäkkiä huomasimme hajun... hyvin pahan hajun. Silloin tajusimme, että viemärisäiliö ei ollut niin sanotusti kunnolla suljettu. Se piti tyhjentää säännöllisin väliajoin (vivusta vetämällä). Emme olleet koskaan ajatelleet, mitä voi tapahtua, jos säiliö täyttyy liikaa, mutta tajusimme sen.

Jätevesi kaikkialla

Jätevesi roiskui vuotavasta nurkasta ulos vaatteidemme päälle. Joka tapauksessa olimme aikoneet repiä kiinteät vaatekaapin kalusteet irti ja maalata ne uudelleen. Mutta nyt aloitimme sen työn. pikku niin sanotusti suunniteltua nopeammin.

Alla on kuva kattilahuoneesta ennen perjantaita, ja yläreunassa on kuva perjantain jälkeen. Tänä perjantaina putkimies on tulossa, ja sitten asennamme uuden nykyaikaisen viemärisäiliön, joka tyhjenee itsestään! Tekoturkisvaatteet ovat kemiallisessa pesussa ...

Crawl in closet

Tilaa uutiskirjeemme