Menu Close

Jag glömde berätta … om avloppsincidenten

Vi åt middag i godan ro i fredags och drack ett glas vin, när vi plötsligt kände att det luktade … väldigt illa. Det var då vi upptäckte att avloppstanken inte var riktigt tät, om man säger så. Den måste tömmas med jämna mellanrum (genom att dra i en spak). Vi hade aldrig riktigt tänkt på vad som kan hända om den blir överfull, men det blev vi varse.

Tweet
Udostępnij
Udostępnij
Pinezka
Udostępnij
Udostępnij

Avloppsvatten överallt

Det sprutade ut avloppsvatten genom ett otätt hörn över, just det, våra kläder. Vi hade i alla fall tänkt slita ut den fasta garderobsinredningen och måla om. Men nu kom vi igång med det jobbet mało snabbare än planerat, om man säger så.

Här nedan är alltså en före-fredagen-bild på pannrummet, och i högst upp kan du se en efter-fredagen-bild. Nu på fredag kommer rörmokaren, och då ska vi installera en ny modern avloppstank som tömmer sig själv! Fuskpälskläderna är på kemtvätt …

Crawl in closet

Zapisz się do naszego newslettera