Menu Close

Toivottu määränpää: Berliini

Olemme halunneet käydä Berliinissä jo pitkään, mutta jostain syystä se ei ole vielä tapahtunut... vielä. Hassua kyllä, joskus tuntuu, että jäämme paitsi joistain suhteellisen lähellä olevista kohteista, vaikka sinne on helppo matkustaa!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Klassiset nähtävyydet

Mikä on tämän saksalaisen kaupungin viehätysvoima? Ennen kaikkea haluat nähdä klassisia nähtävyyksiä, kuten Brandenburgin portti, katedraali Berliinin katedraali ja 365 metriä korkea TV-torni.

Berliinillä on synkkä historia, josta voi olla myös mielenkiintoista oppia, esimerkiksi vierailemalla mahtavassa holokaustin temppelissä tai museossa, joka sijaitsee Checkpoint Charlie. Vid East Side Gallery kaupungin kaakkoisosassa on myös osa Berliinin muuria, jonka taiteilijat ovat peittäneet värikkäillä maalauksilla.

Berliner dom
Berliner Dom , kuva: blogi Jokapäiväinen glitteri

Kaupunkielämä ja ostokset

Sitten on vielä kulttuuri, ihmiset ja ilmapiiri. Berliini näyttää olevan kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin! Shoppailun osalta löydät eksklusiivisia ostoskeskuksia, nuorekasta muotia, vintagea, toreja ja kirpputoreja. Ilmeisesti jos haluat kokea boheemin puolen, sinun kannattaa suunnata kaupunginosaan nimeltä Prenzlauer Berg, jossa on ostosmahdollisuuksia ja ulkoilmakahviloita, tai naapurustoon osoitteeseen Kreuzberg, jossa on kebab-kioskeja ja vaihtoehtoisia kauppoja.

Yksinoikeudella ostoksille, se on sen sijaan Charlottenburg ja Länsi-Berliinin pääkadulla Kürfurstendamm jota sovelletaan. Jos menet Berliiniin, sinun on pakko kokeilla myös sen surullisen kuuluisaa yöelämää! Tarjolla on kaikkea viihtyisistä pikkubaareista kovaan teolliseen tekno-yökerhoon... Ja jos kyllästyt keskustan sykkeeseen, voit vierailla Berliinissä. Berliinin eläintarha ja akvaario!

Mielenkiintoisia hotelleja

Siellä näyttää myös olevan paljon erilaisia jännittäviä hotelleja, kuten huipputekninen musiikkihotelli. nhow Berlin tai designhotelli Lux 11, entinen sotilassairaala ja KGB:n valvontakeskus.

Vai miten olisi, jos ottaisit Chalet palatsi - hotelli, jossa asutaan (sisätiloissa) pienissä viehättävissä vanhoissa asuntovaunuissa? Jos haluat tehdä vain lyhyen matkan tähän siistiin saksalaiseen kaupunkiin, voit helposti ottaa asuntovaunun kaupungin keskustaan. lento Tukholma-Berliini.

Lisää vinkkejä Berliinistä

Lisää vinkkejä Berliinistä löydät blogista God for the Soul. Berliinin opas. Oletko käynyt Berliinissä? Mitkä ovat parhaat Berliinin vinkkisi?

Berlin
Brandenburgin portti, kuva Pixabay

Tilaa uutiskirjeemme