Menu Close

Asuntoautoparkki Albufeirassa, Algarven rannikolla, Portugalissa.

Juuri nyt olemme pysäköineet matkailuautomme Albufeiran parkkipaikalle. Paikan nimi on Parque de Palmeira ja se on kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Paikka, johon olemme pysäköineet, on itse asiassa entinen jalkapallokenttä, ja nettisivujen mukaan paikan tulot menevät useiden nuorten jalkapallojoukkueiden matka- ja muihin kuluihin.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Asuntoauton pysäköinti Albufeirassa hyvällä palvelulla

Niille, joilla ei ole matkailuautoa, voimme selittää, että asuntovaunualue on yksinkertainen paikka, jossa voit pysäköidä matkailuautosi ja jossa on joskus joitakin palveluja.

Tällä alueella on kaikki mitä tarvitset: mahdollisuus tyhjentää jätevesi- ja wc-säiliö, mahdollisuus täyttää raikasta vettä, sähkö (muistaakseni vain 6 ampeeria), WiFi (vain ensimmäiselle asuntoautoriville), wc:t, suihkut ja pesukoneet (lisämaksusta). Yöpymisen hinta on 8 euroa ensimmäisenä yönä ja 7 euroa sen jälkeen.

Ställplats Albufeira
Täällä on paljon ruotsalaisia, mutta myös ranskalaisia, belgialaisia, englantilaisia ja muita.

Joskus asiat eivät onnistu ...

Yleisesti ottaen meidän mielestämme palvelu on täällä hyvää ja hinta on erittäin hyvä, täytyy sanoa. Mutta ehkä et saa enemmän kuin mistä maksat? Joskus käy niin, että valitamme. Alueella on 100 paikkaa, mutta nyt talvella (kun monet käyttävät sähköä autojensa lämmittämiseen) sähkö riittää vain 70 matkailuautolle. Nyt täällä on reilusti yli 70 autoa, ja yhtäkkiä järjestelmä ylikuormittuu ja kaikki sammuu.

Tilanteen "korjaamiseksi" henkilökunta on alkanut tarkoituksella sammuttaa sähköä aika ajoin, toisin sanoen koko yöksi ja joskus kahden tunnin välein, jommassakummassa päässä työmaata. Ei ole kovin hauskaa, kun ihmiset olettavat, että heillä on sähköä ja saattavat vain laittaa ruokaa sähkömikrossa, katsoa elokuvaa 220:n kautta tai eivät ole ladanneet tietokonettaan ...

Jotkut ihmiset, joiden kanssa puhuimme, ovat riippuvaisia sähköstä yölämmityksessä, ja he palelevat kovasti, kun yölämpötila lähestyy neljää astetta! Teidän pitäisi voida valittaa, mutta tiedättehän, mitä he sanovat? "Et maksa sähköstä, maksat paikasta. Sähkö on meidän kustannuksellamme." No, mitä sanotte ...

Erinomainen sijainti

Albufeiran leirintäalue sijaitsee suhteellisen hyvällä paikalla, ja supermarketit ja kaupungin keskusta ovat hyvin lyhyen kävelymatkan päässä. Albufeiran markkinat joita järjestetään aika ajoin. Kävelymatka kaupungin keskustaan on myös täysin hyvä, ja se kestää 15 minuuttia kävellä, ja sitten sinulla on ostoskeskuksia, ravintoloita ja paljon baareja saatavilla.

Till Albufeiran vanhakaupunki ja rannalle on hieman pidempi kävelymatka, joka vie keskustan ohi ja kestää 15 minuuttia. Vanhakaupunki on aivan meren rannalla, ja täällä voi viettää päiviä tai viikkoja ilman, että tulee levoton olo.

Marknad Portugal
Ajoittain markkinoita järjestetään lähistöllä.

Paljon ruotsalaisia - ja joskus juhlia

Albufeirassa sijaitseva Parque de Palmeiran pysäköintialue on ruotsalaisten suosiossa, ja täällä on suhteellisen paljon ruotsalaisia matkailuautoja. Täällä ollessamme elämä on ollut hyvin sosiaalista. Aina löytyy joku, jonka kanssa jutella, ja aina silloin tällöin täällä järjestetään juhlia!

Fest på ställplatsen i Albufeira
Juhlat Albufeiran parkkipaikalla
Albufeira fest
Elämä leirintäalueellamme Albufeirassa on usein sosiaalista elämää.
Buffan fest
Toinen juhla parkkipaikalla
Ställplats gitarr
Vähän musiikkia ei ole pahitteeksi
Kaikki parhaat vinkkimme Portugaliin. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme