Menu Close

Giardini Naxos - suosittu merenrantalomakohde Sisiliassa

Giardini Naxos, joka sijaitsee aivan Taorminan vieressä, on suosittu merenrantalomakohde Sisiliassa. Itse asiassa useat lukijat ovat kirjoittaneet käyneensä täällä, ja näyttää siltä, että Fritidsresor järjestää täällä rahtauksia.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Giardini Naxos Sisiliassa

Giardini-Naxos on pikkukaupunki, joka sijaitsee aivan vieressä. Taormina, Messinan suurkaupunkialueella Sisiliassa. Tänne pääsee esimerkiksi Etelä-Italiasta tai Sisilian Palermosta tai Syrakusasta.

Aurinkoa ja uintia Giardini Naxoksella

Rannikolla on paljon hotelleja, ja ranta on täynnä ihmisiä. Se osa rannasta, jota kokeilimme, ei kuitenkaan saa meiltä paljon plussapisteitä ... aivan liian kivinen ja sorainen. Sitäkin kiehtovampaa on lukea antiikin kreikkalaisten aurinkolomista yli 2000 vuotta sitten!

Aurinkolomat antiikin kreikkalaisten aikaan

Jo antiikin kreikkalaiset kävivät aurinkolomilla. Muinaisina aikoina Syrakusan porvaristo lähti Taorminaan aurinko- ja kylpylälomalle. Miltäköhän rannat näyttivät silloin? Muinaiset kreikkalaiset eivät ehkä käyttäneet bikinejä, mutta jos luulit, että bikinit tulivat 50-luvulla, olet väärässä!

Sisilian Piazza Armerinan kaupungissa sijaitsevasta huvilasta on löydetty paljon 4. vuosisadan mosaiikkeja. Täällä voit nähdä koko joukon "bikinityttöjä" harrastamassa erilaisia urheilulajeja.

Asuntoauton pysäköintipaikka Giardini Naxosissa

Giardini Naxoksessa on useita pysäköintipaikkoja, ja me valitsimme Aurora Parkingin. Tämä paikka on kävelymatkan päässä rannasta ja olet myös lähellä bussia, joka vie sinut ylös Taorminaan. Maksoimme 20 euroa/päivä ja palvelu oli ok, vaikka oli paljon tungosta. (Ei turvaetäisyyksiä täällä ei!) Valitettavasti WiFi ei toiminut, vaikka se oli muka saatavilla. Kaikki menee ja se oli vain yksi päivä ja seisoimme kaukana päässä, jos jotain tapahtuu.

Camping på Giardini Naxos
Asuntoautojen pysäköinti Giardini Naxoksella

Lisää nähtävää ja koettavaa Sisiliassa

Sisiliassa ja Italiassa on tietenkin paljon muutakin löydettävää. Alta löydät paljon raportteja, joissa on vinkkejä ja inspiraatiota.

Kaikki parhaat vinkkimme Italiaan. Klikkaa kuvaa!

Tilaa uutiskirjeemme