Menu Close

Kuva-aiheiset tarrat: Mini-Freedom

Asumme nyt ystäviemme luona Arbogassa. He ovat vuokranneet talvisäilytyspaikan sekä omalle että meidän matkailuautollemme, ja he ovat myös auttaneet meitä ostamaan uuden auton matkamme aikana. Eilen vietimme suurimman osan päivästä matkailuauton siivoamiseen ja pesemiseen - ja uuden Mini-Freedomimme korjaamiseen puskuritarroilla.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Freedom-perhe

Freedom-perheeseen kuuluu nyt peräti kolme jäsentä: matkailuauto, asuntolaiva och lillbilen, som jag numer kallar Mini-Freedom. Den nya familjemedlemmen är en Renault Clio från 2005 med motorvärmare, som vi köpt begagnad. Peter ville verkligen ha en liten bil den här gången, men har aldrig haft en såhär liten bil förut så han tycker att det känns som att köra go-kart! Och så ville han förstås ha en Freedom-bil …

Puskuritarrojen kiinnittäminen

Peter beställde dekalerna till bilen på Dekaltrim.nu. På hemsidan kunde man själv skriva in valfri text och välja typsnitt, färg och storlek. Dekalerna levererades försiktigt hoprullade och igår var det dags att fästa dem på bilen. Först fick man tvätta och blöta bilen. Dekalerna trycktes sedan fast på önskvärd plats, och så drar man försiktigt bort skyddshöljet. Sedan är det bara att försiktigt rätta till och trycka bort eventuella luftbubblor. Om du ser den här bilen nu så vet du att det är vi!

Nya Mini-Freedom
Uusi minivapaus

Tilaa uutiskirjeemme