Menu Close

Ensimmäinen koulutusviikko

Vihdoinkin perjantai ja aika "Hyvää perjantaita"! Positiivisin asia viikossamme on ollut ensimmäisen treeniviikon läpivieminen. Nämä uudet hyvät aikeet saattavat vaarantua ensi viikon Sveitsin-matkan vuoksi, mutta teemme parhaamme pysyäksemme uusissa tavoissamme...!

Hyvä ensimmäinen harjoitteluviikko

Ehdottomasti paras asia tällä viikolla on se, että toteutimme tavoitteemme aloittaa taas kuntoilu. Sen lisäksi, että olemme kävelleet edestakaisin työpaikalleni, olemme onnistuneet juoksemaan neljä harjoituskertaa Tapout XT. Ensi viikolla meillä on viininmaistelua ja raclettea Sveitsissä, mikä tekee asioista hieman seikkailullisempia, mutta onneksi teemme myös patikointia ja pyöräilyä!

Muuten, kiitos kaikista eilisistä liikuntaa ja terveyttä koskevista kommenteista! Olemme samaa mieltä siitä, että liikuntaa pitäisi harrastaa kohtuudella ja että tavoitteena on hyvä olo. Me puolestamme koemme, että voimme paljon paremmin, kun liikumme, ja kun emme ole tehneet sitä pitkään aikaan, kaipaamme sitä tunnetta ...!

Kesä Tukholmassa

Tätä kesää tuskin muistetaan erityisen lämpimänä ja aurinkoisena, mutta kesä on silti kesä. Olitpa sitten lomalla tai töissä, voit nauttia kaikesta siitä, mitä Tukholma tarjoaa.

Olemme nauttineet kävelyretkistä Karlber-järven rannalla (joka on juuri nyt täynnä sorsanpoikasia), ja olen myös nauttinut mukavasta lounaasta kollegoideni kanssa osoitteessa Mälarin paviljonki. Tämä ravintola on todella kiva ranta-alueella Norr Mälarstrandin kävelykadulla - täydellinen paikka hengailuun mukavana kesäpäivänä!

Andmamma och ungar
Äiti ankka huolehtii lapsistaan Karlberg-järvessä.
Sothöna unge
Kottaraispoikaset ovat kasvamassa, mutta kutsuvat äitiään edelleen usein.
Mälarpaviljongen
Mälarin paviljongin liput Pride-viikolla

Jäähyväiset tikkaillemme

Tämä ei ehkä ole niin "onnellinen", mutta päätämme silti tämänpäiväisen postauksen sanomalla hyvästit rakennustikkaillemme. Olemme nyt oppineet, että ei pitäisi jättää se sillalle, kun menet sisään, ei edes hetkeksi. Ilman varoitusta tuli joukko tuoreita tuulia, ja sitten meillä ei ollut enää tikkaita. Kun ottaa huomioon, että se on kahdeksan metriä syvä, sitä on turha etsiä ... Mutta ainakin oli onni, että Pietari oli saanut maalauksen valmiiksi!

Måla husbåt
Juuri tähän me jätimme tikkaat hetkeksi ... ja yhtäkkiä meillä ei ollut tikkaita!

Sinun vuorosi!

Mikä on ollut viikon paras osa?

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Simpukoiden juhla asuntoveneessä

Tilaa uutiskirjeemme