Meny Stäng

Första träningsveckan

Annons

Äntligen fredag och dags för ”Happy Friday”! Det mest positiva under vår vecka har varit att vi tagit oss igenom den första träningsveckan. Dessa nya goda intentioner kan visserligen äventyras  av nästa veckas resa till Schweiz, men vi får göra vårt bästa för att hålla fast vid våra nya vanor …!

En bra första träningsvecka

Det absolut bästa denna vecka är att vi genomfört vår ambition om att börja träna igen. Förutom att vi har promenerat fram och tillbaka till mitt jobb så har vi hunnit köra fyra pass med Tapout XT. Nästa vecka väntar vinprovning och raclette i Schweiz vilket äventyrar det hela lite, men som tur är ska vi vandra och cykla också!

Tack förresten för alla kommentarer om träning och hälsa igår! Vi håller med om att träning ska ske i lagom dos, och att målet är att må bra. För vår del känner vi att vi mår betydligt bättre när vi tränar, och när vi inte gjort det på länge längtar vi tillbaka till den känslan …!

Sommar i Stockholm

Den här sommaren går väl knappast till mannaminne som extra varm och solig, men det är i alla fall sommar. Oavsett om man är ledig eller jobbar kan man njuta av allt fint som Stockholm har att erbjuda.

Vi har uppskattat promenaderna längs Karlberssjön (som är full av andungar just nu) och jag har även njutit av en fin lunch med kollegorna på Mälarpaviljongen. Den här restaurangen ligger verkligen grymt fint vid vattnet vid Norr Mälarstrands promenadväg – perfekt för häng en fin sommardag!

Andmamma och ungar
En andmamma tar hand om sina kids i Karlbergssjön
Sothöna unge
Sothöneungarna börjar bli större men ropar fortfarande mycket efter mamma
Mälarpaviljongen
Mälarpaviljongen flaggar för Pride-veckan

Farväl till vår stege

Just detta är väl inte så ”happy” kanske, men vi avslutar ändå dagens inlägg med att säga adjö till vår byggstege. Vi har nu lärt oss att man inte ska lämna den på bryggan när man går in, inte ens en liten liten stund. Utan förvarning kom ett gäng friska vindar och sedan hade vi ingen stege längre. Med tanke på att det är åtta meter djupt så är det ingen idé att börja leta efter den … Men det var i alla fall tur att Peter hade målat klart!

Måla husbåt
Precis här lämnade vi stegen en liten stund … och vips så hade vi ingen stege!

Din tur!

Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Skaldjursfest i husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev