Meny Stäng

Skaldjursfest i husbåten

Annons

Den här veckan har varit tuff! Peter har jobbat med att bygga timmerhus på Ringsö och jag har ”hållit ställningarna” på landstinget och hemma i husbåten. Det jobbigaste har ändå varit att inte träffas. Det låter kanske lite fånigt, men vi är inte vana att vara ifrån varandra …  Nu är Peter hemma igen, och det innebär att det definitivt är Happy Friday för oss! Bland annat så blev det skaldjursfest igår i husbåten…!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ringsö i Mälaren

Peter har spenderat en och en halv vecka på Ringsö i Mälaren, där han hjälpt våra vänner att bygga ett timmerhus. Jag var ute på ön i helgen, men sedan åkte jag hem igen. Jag jobbar ju! Att jobba på sommaren är helt ok tycker jag, men att vara ifrån varandra är inte lika roligt …

Båt Ringsö
Lennart och Beata skjutsar hem mig från Ringsö

Peter är hemma igen

Peter är hemma igen, och det är mitt absolut bästa bidrag till Happy Friday! Igår kväll hade vi skaldjursfest i husbåten – en riktigt fin kväll med ostron, räkor och kräftor för att fira att vi är tillsammans igen.

Dessutom har jag äntligen fått hjälp här hemma i ”bloggkontoret”. Peter har besökt en ö i Mälaren som heter Oxsten och som har en väldigt speciell historia. Film och berättelse kommer! Vad har varit mest positivt under din vecka?

Skaldjur
Skaldjursfest i husbåten

Missade du förra Happy Friday? Läs Sommar vid Karlbergskanalen (och hopp om att få ses)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev