Meny Stäng

Äntligen event – och tack för alla tips!

Annons

Tänk vad roligt det kan vara att gå på ett event när det mesta varit inställt under mer än ett halvår. Vi vill också passa på att tacka för alla bra tips vi fick igår på inlägget om alla nya husbilsfel. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hemma igen

Nog var det skönt att komma hem efter förra veckans helt galna arbetsinsats. Först hjälpte vi Peters mamma att flytta från hus till lägenhet, och sedan hjälpte vi Peters bror att bygga på sitt hus i skärgården. Snacka om att vi var slut när vi kom hem! Vi har sovit, sovit och sovit … men också jobbat, och börjat jogga!

Tack för alla tips!

Igår berättade vi om alla nya fel på husbilen, som vi drabbats av. Ett stort och ödmjukt TACK för alla fantastiska tips som regnade in. Vi är verkligen glada för detta. Vi har inte hunnit ta tag i detta ännu, men så fort vi får möjlighet ska vi testa olika saker utifrån tipsen. Vi kan inte säga exakt när det blir av, för det beror på tid, väder och att vi ska hitta någonstans att stå och meka, men vi lovar att återkomma!

Äntligen event

Före coronapandemin gick vi ofta på event. Det är turistbyårer och destinationer som bjuder in för att berätta om resmål och resenyheter. Ofta är det roligt att mingla med andra i branschen, och det är också bra tillfällen för att hålla sig a jour om resor och få tips om platser att resa till och blogga om.

Sedan i mars har nästan alla event varit inställda, men igår eftermiddag var det dags igen, för ett event på Tändstickspalatset. Riktigt trevligt med både smaskig workshop och resenytt. Efteråt unnade vi oss middag på en wokrestaurang på stan (översta bilden). Vi berättar mer om eventet imorgon!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi är hemma igen och har chans att vila ut, efter förra veckans galna arbetsvecka. Vi är också fantastiskt glada för all respons och alla tips vi får er läsare när vi berättar om våra problem. Tack igen för att ni förgyller vår vardag! Så, nu vill vi gärna veta vad som varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Oj, kommer det en ny vecka? Vi har inte riktigt hunnit planera så långt, så det blir en överraskning vad som kommer att hända! Förmodligen kommer vi i alla fall kunna bjuda på ett reportage från Ostrava i Tjeckien.

Vi avslutar med en bild från en riktigt god fiskmiddag i veckan, och så önskar vi en riktigt Happy Friday!

Missade du förra Happy Friday? Läs Flyttkaos, kattjakt och galet långa arbetsdagar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev