Meny Stäng

Gästskribenter på FREEDOMtravel och inspiration från Lettland

Annons

Äntligen kan vi presentera vårt nya koncept med gästskribenter och influencers på freedomtravel.se. Fantastiskt roligt! I veckan har vi också varit på ett event som bjöd på inspiration inför framtida resor till Lettland. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Gästskribenter på FREEDOMtravel

Vi är glada att äntligen kunna presentera ett koncept som vi länge jobbat med – gästskribenter/influencers på FREEDOMtravel! Vi välkomnar utvalda externa skribenter att skriva hos oss bland, och presenterar dessa på vår startsida. Vad är tanken med detta då? Jo, vi hoppas att detta blir en win-win för alla:

  • FREEDOMtravels läsare får: Variation i innehåll och ny spännande läsning!
  • FREEDOMtravels redaktion får: ”Ledigt” vissa dagar när annan skribent står för innehållet.
  • Gästskribenterna får: Synlighet i form av presentation och länkar till egna bloggar och sociala medier, samt möjlighet till nya samarbeten.
  • Företag/destinationer får: Möjlighet att genom FREEDOMtravel hitta en grupp av skribenter och influencers för samarbeten.

Vår tanke är att samla en spännande mix av bloggare, instagrammare, youtubers, journalister, författare, erfarna resenärer och husbilister. Känner du dig träffad och sugen på att vara med? Är du beredd att skriva minst tre artiklar för publicering hos oss? Kolla in vår startsida för att se hur det ser ut. Mejla oss ditt intresse på kontakt@freedomtravel.se!

Inspiration från Lettland

Det är roligt att event och liknande kommit igång igen, och i veckan var vi inbjudna till Lettlands ambassad. Här bjöds både på inspiration, i form av presentationer, och god mat. Vi har rest lite i Lettland förut, men inte så mycket, och det skulle vara spännande att se mer. Några saker som lyftes under presentationerna:

  • Letter pratar många språk
  • Sandstränderna är långa och vackra
  • Maten är god och spännande
  • En vandringsled går genom hela Baltikum
  • Man kan vandra genom myrar med speciella ”snöskor”

Sedan blev det mat och mingel, för att förtydliga detta med den goda och spännande maten.

Det serverades också lokalproducerad hantverksöl och ”Riga-balsam” (traditionell lettisk likör). På fotot är den senare drycken redan urdrucken som du ser …

Bäst denna vecka

Vi har otroligt mycket på gång just nu, och det känns roligt att konceptet med gästskribenter / influencers äntligen är up and running! Denna vecka har vi också lyxat till det med flera måltider på restaurang, vilket vi annars unnar oss ganska sällan. På bilden nedan ser du Peter med en pizza på Giro pizzeria på Sveavägen. Mycket gott!

Och du, vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka?

Veckan som kommer

Vi kommer vara hemma i Stockholm ett tag framöver. Under veckan kommer vi dock få besök utomlands ifrån, och det ska bli roligt! Kanske blir det lite sightseeing tillsammans med jobb och möten. På freedomtravel.se blir det troligtvis en vild blandning av artiklar: Glasriket i Småland, Tunisien … och kanske någon gästartikel?

Glaskonst från Mickejohans konstglas i Glasriket

Missade du förra Happy Friday? Läs Härlig husbilsresa i november – i Småland

Prenumerera på vårt nyhetsbrev