Meny Stäng

Helgresor, utlandsresa och nytt till webbshopen

Annons

Nu blir det helgresor med husbilen nästan varje helg, och snart väntar en utlandsresa. Dessutom har Peter träffat flera olika företag för att ta fram nya produkter till vår webbshop till våren. En rolig vecka!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Härliga helgresor

Det här med att jobba under veckorna och göra resor med husbilen på helgen, det känns riktigt bra! Det känns som att det inte riktigt är vardag, trots att det faktiskt är vardag. Förra helgen boostade vi dessutom med en kryssning med Viking Cinderella. Det var överraskande bra. Dels på grund av den fantastiska maten, och dels för att man nog är lite “svältfödd” på såna här evenemang.

Viking Line buffé

Planering för utlandsresa

Som vi berättade i gårdagens inlägg så håller vi ju dessutom på att planera en utlandsresa. Vi kommer hinna med både Polen och Tjeckien, och vi håller som bäst på att kolla upp vilken sorts munskydd vi ska ha med oss. Riktigt roligt ska det bli att resa utomlands igen!

Utsikt från vårt köksfönster

Nya produkter för webbshopen

Denna vecka har Peter och Anna från företaget Pufz, som vi samarbetar med kring flera produker för webbshopen, haft ett möte med ytterligare ett företag. De planerade vårkollektionen – massor av nya produkter. Mötet tog 6 timmar, helt galet. Peter kom hem trött, men sprudlande. Jag har fått se några utkast på produktideerna nu, superfina grejor verkligen. Det ska blir riktigt roligt att få visa upp produkterna till våren!

Bäst denna vecka

Detta har varit en riktigt bra vecka, och det är svårt att säga vad som varit allra bäst. Kryssningen kanske? Eller alla nya produkter som är på gång för webbshopen? Hur har din vecka varit, vad kan du lyfta fram som positivt?

En efterrätt från veckan, inte dumt!

Veckan som kommer

Vi kommer snart att berätta om vår senaste resa till Grisslehamn. I veckan kommer vi se oss om i Stockholm och så kommer Peter åka iväg för att hjälpa sin mamma att rensa inför flytten. Och så ska vi förstås planera utrikesresan!

Missade du förra Happy Friday? Läs Husbilsfix, helgresor och kryssning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev