Meny Stäng

En intensiv vecka med utbildning, mässa och fest

Annons

Vilken vecka! Vi har haft massor av jobb och möten, och dessutom gick branschmässan “Travel News Market” av stapeln i torsdags. Kors och tvärs har vi åkt i länet under veckan, med bussar och tunnelbana. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vardag utan husbil (och bil)

Nu när vi lämnat in husbilen för vinterförvaring får vi klara oss helt utan bil. Vi har nämligen inte längre någon personbil. Däremot har vi både elcyklar och scootrar, och vi bor nära tunnelbanan, så vi klarar oss ganska bra ändå. (Ok, det är lite krångligare att storhandla, men det löser sig!)

På vägen hem från inlämningen av husbilen stannade vi förresten för en sushilunch i Bålsta. gott! Gillar du sushi?

Utbildning med tidigare kollegorna

Under den här veckan har jag (Helena) jobbat tillsammans med mina tidigare kollegor inom folkhälsovärlden. Vi har utbildat personal inom LSS-verksamhet att bli kursledare i kursen “Hälsan spelar roll“. Det har varit riktigt roligt.

Framför allt har det varit roligt att träffa mina fina och kloka kollegor. Dessutom har det varit roligt – nu när jag varit borta från det så länge – att sätta mig in i hälsofrågor och etiska dilemman igen.

Promenad vid vattnet i Gustafsberg under dagen

Travel News Market och fest

Igår var det dags för business to business-mässan Travel News Market. Vi brukar gå på den mässan varje år, och det brukar vara både givande och roligt. Eftersom det blev sent igår kväll (fest på Operaterrassen efter mässan) så hinner vi inte berätta så mycket idag, men vi berättar mer snart. Här är några minnen från tidigare års mässor:

Bäst denna vecka

Även om vi varit hemma i Stockholm hela veckan så har det varit en omväxlande och rolig vecka. Inte minst har det varit roligt med alla möten – från mina gamla kollegor till alla vänner i resebranschen under mässan!

Din tur, vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer ska Peter och hans bror Micke ut på en bilresa i Sverige för att ha möten med olika samarbetspartners. Jag (Helena) kommer vara hemma i Stockholm och fortsätta utbilda tillsammans med mina tidigare kollegor.

Innan dess hinner vi kanske med mässan Stockholm Food & Wine. Här på freedomtravel.se blir det bland annat reportage om mässor och en gästartikel om en superspännande destination. Missa inte det!

Missade du förra Happy Friday? Läs En höstvecka med spännande möten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev