Meny Stäng

Ett liv inom promenadavstånd (och en utflykt)

Annons

Just nu lever vi ett liv inom promenadavstånd. Vi åker inte bil, vi cyklar inte, vi åker inte kommunalt. Vi går. Men snart ska vi göra ett litet undantag och det känns nästan ohyggligt spännande, haha.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbåten och husbilen (och elcyklarna)

Vi har det bra i husbåten just nu. Värmfläkten går nästan för jämnan och ibland tänder vi till och med en brasa i kaminen. Men jodå, vi har det varmt och bra!

Husbilen står översnöad på parkeringen. Eftersom vi inte har vinterdäck så kan vi inte ge oss ut och köra. Och nej, vi har ingen annan bil.

Elcyklarna då? De skulle nog funka bra nu egentligen, men när väderleksrapporten nyligen flaggade för 18 minusgrader blev vi ändå lite oroliga. Hur mycket tål den kinesiska elcykeltekniken egentligen? Vad vet vi … Vi tog in cyklarna och nu passar vi på att ta hand om dem och putsa dem lite. Så nej, inget cyklande heller just nu.

Promenader hit och dit

Så vad gör vi då? Vi promenerar. Och så promenerar vi lite mer. Mest promenerar vi till mataffären. Dessemellan blir det rundor till Vasastan, Kungsholmen, Solna, Sundbyberg, Bromma …

Gustav Vasa kyrka vid Odenplan

En utflykt

Vad är det för utflykt vi pratar om då? Jo, idag ska vi ta oss till en annan ände av huvudstaden. Vi ska besöka en butik och därefter ska vi träffa en vän till oss. Med tanke på att vi nästan aldrig rör oss utanför vår lilla radie nuförtiden så känns det ju helt enormt spännande, haha. Tänk att livet kunde ändras så här! Är det så för dig också?

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi båda jobbat flitigt som små myror. Peter jobbar med utvecklingen och marknadsföringen av de nya produkterna (till köket i husbilen och sovrummet i husbilen), och jag jobbar med två rapporter för regionen, dvs två projekt som ska slutredovisas. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer? Det blir kanske några nya promenadstråk, lite shopping av några nödvändiga saker samt några blogginlägg med nya vinklar (som vi bollat under våra promenader). Hur ser veckan som kommer ut för dig?

Missade du förra Happy Friday? Läs På sniskan, grym support och “fett bra”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev