Meny Stäng

På sniskan, grym support och ”fett bra”

Vi lever lite på sniskan just nu, men det gör inte så mycket. Det har varit en helt ok vecka med snö och sol, mycket jobb och grymt bra support på en av våra tekniska prylar.

Livet på sniskan

Till och från lever vi lite på sniskan. Anledningen är denna massiva mängd av snö, som ibland lägger sig snett på husbåtens tak. Om det blåser samtidigt som det snöar blir det drivor, och vad händer då? Jo, husbåten lägger sig på snedden …

Vi (läs: Peter) gjorde en rejäl insats och skottade hela taket. Nu har det snöat igen, så nu lever vi återigen lite på sniskan. Men vad gör det? Happy Friday!

Mitt vinterland

Härlig vinter är det i alla fall! Snön gör att det blir ljust, och när solen tittar fram blir det ju alldeles ljuvligt! Vi promenerar nästan varje dag, och fotona nedanför tog vi på en promenad från Pampas marina till Sundbyberg.

Grym support

När teknik strular kan man ju verkligen bli galen, och det var det som hände i veckan. Vi kan inte skriva ut fraktsedlar från PostNord (för paketen i webbshopen) med Peters Mac, eftersom PostNords portal och Mac tydligen har en del meningsskiljaktigheter. Från min PC brukar det funka utmärkt … tills den bestämde sig för att inte vara kompis med skrivaren.

Vi har en HP-skrivare och vi ringde supporten. Jag var beredd på kö och krångel, men kom fram på en minut! Att lösa problemet tog i och för sig tid, med support-killen var lugn och metodisk, och tog allt steg för steg. Dessutom var han trevlig. Men nu ska du få höra det bästa av allt! När allt var klart erbjöd han sig att ringa upp efter tre dagar för att kolla om allt funkade som det skulle. Och det gjorde han! Bästa supporten hittills, heja HP!

”Fett bra”

Vi brukar berätta att vi blir glada för fina kommentarer om bloggen, som kommer in från läsarna. Men ibland är det ju lite mer förvånande än annars! Vårt inlägg med fakta om älgar verkar vara populärt bland unga som gör skolarbete. Helt plötsligt ringde en av dem upp! Haha, vad ska man säga!?

Hej är det FEEDOMtravel? Vi har gjort ett skolarbete om älgar och det här är fett bra! Hur mår ni? Hejdå!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är nog vintern, snön och solen! Det piggar verkligen upp när det är ljust. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi ska försöka ta oss ut på några (små!) äventyr i omgivningarna i helgen. När det gäller bloggen har vi också fått lite önskemål om att återuppta mat och hälsa-temat, som jag nästan lagt ner. Men nu när det efterfrågades började jag fundera och fick lite mer inspiration, så det kanske kommer.

Missade du förra Happy Friday? Läs Vinterväder och våra produkter i en tidning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev