Meny Stäng

Vinterväder – och våra produkter i en tidning

Annons

Så blev det vinter igen, smack bara! Snön är vacker, men gör oss faktiskt ännu lite mer begränsade i tillvaron. Men vad gör det när det är Happy Friday!? Vi önskar alla en riktigt fin helg!!!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Jobb!

Ingen rast och ingen ro. Vi jobbar mycket nu, båda två. Jag (Helena) ska slutrapportera ett projekt på jobbet sista februari och ett annat sista mars, så det är full rulle för att få ihop allt. Peter jobbar med produktutveckling, marknadsföring, samarbeten med företag, uppdatering av bloggen och planering av eventuella framtida resor. Ibland har vi så mycket att gör att vi inte ens hinner ut på våra annars obligatoriska promenader. Puh!

Vinterväder

Och så har vi fått vinter igen! Vi får medge att det komplicerar vår tillvaro något. Vi kan inte köra bil när det är kallt (har inga vinterdäck på husbilen) och låsen till elcyklarna fryser fast. Det är inte heller lika lätt att värma upp nedre däck med värmefläkten vi skaffat, som det var med luftvärmepumpen (som är sönder). Men fint är det i alla fall! Jag gillar snö!

Våra produkter i en tidning

Vi prenumererar på tidningen Husvagn & camping, och i senaste numret (nr 2, 2021) fick vi en glad överraskning. De visade nämligen upp två av våra produkter i webbshopen, vår motivpasta i form av husbilar och Skinners skostrumpa, som skyddar fötterna på steniga stränder (eller under träningen, på surfbrädan, i skogen eller bland legobitarna). Kul!

Fina kommentarer

Det här med fina kommentarer alltså, oj vad det värmer! Det kommer andra sorter också emellanåt – vi lovar – men kanske just därför betyder de där fina kommentarerna så himla mycket. Här är två från den senaste tiden. Tack!!!

Så intressant och proffsigt ni delar med er av de olika länderna.
Min man och jag har varit i Frankrike flera gånger med husbilen och jag kände väl igen det ni beskriver. (—) Jag kommer att återvända till er blogg många gånger.

Älskar faktarutorna som ni lägger till i slutet av era inlägg, tummen upp!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Vi tycker nog att vi haft en del motgångar denna vecka men det är väl just därför det är bra att fundera över vad som varit bäst, eller hur? Roligt med tidningen och härligt med snö! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Veckan som kommer!? Det börjar nog bli dags att knåpa ihop ett första nyhetsbrev! (Missa inte att anmäla dig by the way, vi kommer dela ut en rabattkod för nuvarande och framtida produkter!). I övrigt ska vi leva vinterliv och kura framför kaminen och några svenska TV-serier!

Missade du förra Happy Friday? Läs Maltafeber – och äntligen ett nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev