Meny Stäng

Maltafeber – och äntligen ett nyhetsbrev!

Kanske har du märkt att vi haft Maltafeber denna vecka? Det är sånt som händer när man börjar rota i arkiven! Roligt har det varit, och visst har det gett resesug. Lika roligt är det att vi äntligen kommit igång med nyhetsbrev. Missa inte chansen att bli en i vårt VIP-gäng!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Maltafeber

På bloggen har vi verkligen haft Maltafeber. Det var inte meningen egentligen. Det började med att vi skrev det där inlägget om naturupplevelser på Malta. Sedan insåg jag att vi besökt en hel rad städer på Malta som vi aldrig skrivit om. Det resulterade i tre blogginlägg:

Vilka härliga minnen som kom till liv! Vi har besökt Malta tre gånger, och alla besöken minns vi med mycket glädje. Och så blir man ju sugen på att resa och upptäcka världen igen!

Mdina på Malta

Promenad på Kungsholmen

I själva verket går vi inte långt från vår husbåt. Vi joggar eller promenerar nästan varje dag. Ska vi vara ärliga så börjar vi så smått tröttna på våra rundor, men vi försöker variera oss. I veckan gick vi en runda på Kungsholmen som vi inte brukar gå. Några foton:

Nyhetsbrev

Det största som hänt denna vecka är annars att vi (trumvirvel!) startat ett nyhetsbrev. För många år sedan hade vi ett nyhetsbrev för branschen, men det rann ut i sanden. Vi har länge tänkt att vi borde ha ett nyhetsbrev för läsarna, och många har frågat oss om detta. Och nu, till slut, har vi kommit till skott!

Vi planerar att skicka ut cirka ett nyhetsbrev i månaden, plus eventuellt något extra om det händer något speciellt. Tanken är att alla som anmäler sig till e-postlistan ska ingå i en liten VIP-grupp. Du kan till exempel förvänta dig:

  • Förhandsinformation om nya produkter i vår webbshop
  • Möjlighet att förhandsboka produkter
  • VIP-rabatter i webbshopen
  • Tips på mest intressanta blogginlägg
  • Förhandsinformation om nya äventyr
  • Information om tävlingar, event och resor

Jätteroligt om du vill bli en i gänget! Här kan du anmäla dig till nyhetsbrevet:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi äntligen fått igång det där nyhetsbrevet. Såå länge vi har tänkt på detta! Har det hänt något bra under din vecka som du kan berätta om?

Veckan som kommer

Vi kommer berättar lite mer om vad som är på gång i webbshopen, samtidigt som vi gör oss redo för det första nyhetsbrevet. Detta känns riktigt roligt!

Missade du förra Happy Friday? Läs Vinterväder och möten om nya produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev