Meny Stäng

Vi har i alla fall tur med vädret

Besöket i Danmark var en riktig energiboost. Just nu kan vi erkänna att energinivåerna är betydligt lägre, av flera anledningar. Men det är fredag och vi har i alla fall tur med vädret!

Fredag igen

Det fredag igen, men det är svårt både att blogga och att känna sig ”happy” medan det här hemska kriget pågår i vår närhet. En pytteliten tröst att så många människor runtom i Europa engagerar sig på olika sätt och försöker hjälpa till. Men, vart ska allt det här sluta?

Hemma från Danmark

För egen del kan vi säga att det var en riktigt energiboost att besöka Danmark och mässan Ferie for Alle i Herning. Det var roligt att återigen träffa andra människor, mingla, bubbla och babbla … Dessutom lyxigt att bo på hotell och äta på restaurang varje dag. Rejäla portioner emellanåt vill vi lova, men gott!

Mexikanskt i Hering (orkade äta hälften)
Klassisk Wienerschnitzel på hotellet (orkade inte ens hälften)
Efterrätt efter schnitzeln … denna delade vi på!
Asiatiskt på Kastrups flygplats i Köpenhamn

Sjukstuga

Baksmällan efter resan till Danmark var att vi blev förkylda och nu testat positivt för covid-19. Vi är hemma, jobbar så gott vi kan och har ställt in allt de närmaste dagarna (till att börja med). Idag skulle vi till exempel ha varit med på en Live på vår gästskribent Marlenes Youtubekanal Jikitas på Äventyr. Det får vi skjuta lite på framtiden!

Jag vet inte om det märkts att min (Helenas) energi för bloggen varit lite låg under veckan? Just nu prioriterar jag att förbereda föreläsningarna för husbilsmässan 18-20 mars, och så mycket mer än det har jag inte mäktat med … men vi kommer igen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi haft några bra samtal med samarbetspartners som vi tror på. Det handlar om samarbeten där vi hoppas att vi kan bidra till att sprida sådant som är positivt för miljön och kulturen bland annat, och det känns positivt. Vad kan du lyfta som positivt från veckan?

Veckan som kommer

Just nu är vår plan att vara hemma, jobba, titta på TV-serier och undvika att träffa andra. Förhoppningsvis kan jag publicera ett inlägg från staden som vi besökte i Danmark också. Och så planerar vi att komma ut med ett pressmeddelande med en riktigt spännande nyhet för campingvärlden. Missa inte det!

Dagens Happy Friday är skrivet i samarbete med Cazzino som erbjuder casinon med Zimpler som betalmetod.

Missade du förra Happy Friday? Läs Staycation, bokläsning och häng i Herning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev