Meny Stäng

Hemma efter en fantastisk vecka i Uzbekistan

Annons

Det är svårt att hitta orden efter den här resan. Vi har haft en helt otroligt fantastisk vecka i Uzbekistan. Detta landet alltså, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för att ge det rättvisa … Och så det härliga sällskapet förstås!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En fantastisk vecka i Uzbekistan

Resan i Uzbekistan var omtumlande och fantastisk, på alla sätt. Vi har varit där förut, i Samarkand, men nu fick vi se många fler platser, såsom det historiskt vackra Buchara, den spännande huvudstaden Tasjkent och ett dramatiskt bergsområde i nordost.

Samarkand i Uzbekistan

Dessutom var det så otroligt roligt att ha med oss denna härliga grupp av reseskribenter. Vi hade valt dem varsamt – personer som är härliga att resa med, men som också är inflytelserika kreatörer eller journalister, vilket Uzbekistans turismorganisation efterfrågade. Det blev bättre än vi kunde ana. Detta gänget alltså! Trots sömnbrist och allehanda utmaningar – bara glada miner och generositet!

Daniela, Helena, Gunilla och Peter i Samarkand
En öl med gänget i Uzbekistan. Foto: Christian Muda / Matochresebloggen.se
Alltså denna bilden … Foto: Sverre Bjørstad Graff

Hemma i Sverige igen – äntligen vår!

Nu är vi hemma i Sverige igen, och vi har mötts av ett fantastiskt härligt vårväder. Det har blivit bjudning hemma, öl på stan med vänner och husbilsfix. Alltid härligt när solen skiner!

En öl i solen i Sundbyberg

Tävla – vinn en weekend i Polen!

Du har väl inte missat att vi just ju har en grymt bra tävling på gång! Vi samarbetar med Polska statens turistbyrå och de har sytt ihop ett jättefint paket till en av våra favoritstäder i Polen. Du kan tävla här och läsa mer om tävlingen här (kanske hittar du några svar där …! ). Allvarligt, missa inte att tävla! Wroclaw är en underbar stad!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka! Uzbekistan förstås! Det är så fantastiskt att kunna resa i länder som känns exotiska och annorlunda, samtidigt som det känns supertryggt. Kom ihåg att vi sa det! Fler kommer resa till Uzbekistan!

Din tur … vad har varit bäst under din vecka?

Veera, Daniela, Helena och Gunilla i Uzbekistan (sjal krävs vid religiösa platser, till exempel moskéer)

Veckan som kommer

Nu är vi hemma i Sverige igen, och vi förbereder för att snart resa mot Småland och Glasriket med husbilen (följ gärna på Instagram på @freedomtravelnews!). Här på FREEDOMtravel kommer det bland annat handla om Uzbekistan!

Ny större uteservering på restaurang K4 Pampas, i Pampas marina

Missade du förra Happy Friday? Läs Hälsningar från Uzbekistan – nu är vi här igen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev