Meny Stäng

Vinterväder och möten om nya produkter

Annons

Nu har vi till slut fått lite vinterväder här i Stockholm, på gott och ont. En annan sak som hänt denna vecka är att Peter varit på möte om nya produkter, som håller på att utvecklas till webbshopen. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vintern är här

Vintern är här! Jag (Helena) gillar verkligen vinter. Jag gillar sommar också, men däremot är jag inte speciellt förtjust i mörker och regn. Om jag får välja mellan 2 plusgrader och 2 minusgrader så väljer jag det kallare alternativet – alla dagar i veckan! Det hela började med mer halka än snö dock. Vi fick kana ner för den superhala landgången.

Sedan blev det vintrigare och vintrigare. Vi går på våra dagliga promenader och jag gillar verkligen när det är vitt. Det blir så vackert överallt. Karlbergs slott är alltid fint, men kanske ännu lite finare i vinterskrud!?

”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.” Skämt åsido! Men visst är det skönare att vara ute när man slipper frysa! Peter har också en ny jacka (anorak!) från Ridestore, så nu har vi lite att välja på under vinterhalvåret!

En dag promenerade vi in till centrala stan, eftersom vi behövde göra några ärenden. Oj, vad tomt det var på gatorna och i butikerna! Vi fick i alla fall se en supersöt liten spårvagn, så den fastnade på bild.

Möten om nya produkter

Som du kanske vet så har vi en webbutik, där vi säljer presentartiklar och annat för människor som gillar husbil, husvagn, camping, friluftsliv, båtliv med mera. Vissa produkter har vi köpt in själva och när det gäller andra kör vi så kallad ”dropshipping” (det vill säga att vi tar emot och ordnar beställningen, men att någon annan har lagret och äger produkterna).

Det mest spännande är de produkter vi själva varit med och utvecklat tillsammans med det svenska företaget Pufz. I våras tog vi fram grytunderlägg, diskdukar och nyckelringar med husbils- och husvagnsmotiv. Till våren kommer en helt ny kollektion. Vi samarbetar fortfarande med Pufz kring detta och Peter har varit på möte i veckan, då de bland annat kikade på produktprover. spännande! Grejorna kommer under våren, så håll utkik!

Mer god mat!

Jag (Helena) blir verkligen bortskämd med god mat. Kolla på den här fantastiska räksoppan till exempel! Den är lagad på räkskal, och i botten ligger färska räkor, spetskål och tomatkött. Peter gillar att ”koppla av” från datorn genom att laga mat, vilket är väldigt fördelaktigt för mig.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är kanske att vi är ännu ett steg på väg med de nya produkterna. Och att det äntligen är lite vitt och fint ute förstås! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

På bloggen har vi börjat sammanfatta höjdpunkter från olika länder, i form av till exempel slott, Unesco världsarv, naturupplevelser och så vidare. Riktigt roligt att gå igenom både vad vi gjort och vad vi är nyfikna på! Det kommer komma fler sådana inlägg framöver. Och så blandar vi med lite matlagning, hälsa, resenyheter och kanske små vardagsäventyr. Hur låter det?

Här är några av de inlägg vi skrivit hittills:

Missade du förra Happy Friday? Läs Nytt pass … och äntligen en bäver!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev