Meny Stäng

Årets Destination Sverige 2023 – här är vinnaren!

Nu har vi delat ut pris till Årets Destination Sverige 2023, här på Elmia Husvagn Husbil 2023. Det är som vanligt en speciell känsla att vara här på mässan. I år – när vi arbetat så hårt för att förverkliga Destinationstorget – är det förstås extra speciellt för oss. Dessutom var det väldigt roligt att få dela ut pris till en destination som vi känner varmt för. Happy Friday!

På plats på Elmia Husvagn Husbil

Några dagar innan mässan Elmia Husvagn Husbil startade tog vi husbilen ner till mässan, tillsammans med Peters bror Micke.

Till slut kom vi fram och tog in på utställarcampingen. För första gången plockade vi fram nivåklossarna ur plasten (där de legat i flera år) och fick en utmärkt plats. Förutom att vi har nära till mässan så gör funktionärerna från Caravan Club ett helt fantastiskt jobb med att få allt att funka!

Äntligen dags för Elmia Husvagn Husbil 2023

Vi ägnade en hel kväll och en hel dag åt att förbereda, och sedan var det dags för mässan att öppna. Äntligen! Vi har än så länge inte hunnit kolla så noga på mässan. Vi har stressat genom hallarna och sett att det finns massor av husbilar, husvagnar och tillbehör.

Destinationstorget

Själva hänger vi mestadels på Destinationstorget, som Elmia arrangerar i samarbete med oss, FREEDOMtravel. Här har vi vår monter och här finns också en massa utställare med fokus på resmål.

Föreläsningar på Destinationstorget

På Destinationstorget finns en scen, och vi har ett intensivt scenprogram. I stort sett varje halvtimme har vi en ny föreläsare, som inspirerar till resor, resande och resmål.

Pintrip inspirerar till resor i Danmark
Vildmarksvägen lockar många besökare
Destination Kosta underhåller med musik och sång
HusbilsAnnika lockar en stor publik

Årets Destination Sverige 2023

På torsdag eftermiddag var det dags för oss att dela ut pris till ”Årets Destination Sverige 2023”. Vi reser många månader varje år och har därför instiftat ett pris för att uppmärksamma destinationer som vi upplever välkomnar campingturister – och har mycket att bjuda på i form av upplevelser och sevärdheter. I år gick det svenska priset till … trumvirvel … Gränna!

Denna fina ort vid Vättern har ett flertal campingar och ställplatser, och erbjuder samtidigt mycket att se och uppleva. Det var därför väldigt roligt att dela ut pris till denna destination. Stort och välförtjänt Grattis!

Lova Roman och Sofia Petterson från Gränna näringsliv tog emot priset

Selfiemontern

På Destinationstorget finns också en selfiemonter. Slå dig ner en stund i en bekväm solstol, i en sandstrandsmiljö, och ta en bild. Om du lägger upp på Facebook eller Instagram kan du tagga med:

Nyhetsbrev

#freedomtravelselfie

#elmiahusvagnhusbil

WIFI.se
Här kan du slå dig ner för en stunds välbehövlig vila …
Helena och Peter på … fiskeresa?

Happenings på kvällarna

Det är förstås också en hel del happenings på kvällarna – allt från privata fester och företags After Works till Oktoberfest. Vi orkar verkligen inte hur mycket som helst, men samtidigt är det ju fantastiskt roligt att träffa gamla och nya vänner och samarbetspartners. Bland annat kikade vi en kväll förbi hos HusbilsAnnika, som hade en release för sin nya bok ”HusbilsAnnika – Största möjliga frihet på fyra hjul”. Stort grattis till boken!

Vi kikade också in en sväng (och tog en öl och hängde med en dans runt salen) på första kvällen på Oktoberfest. Härlig stämning!

Happy Friday!

Happy Friday önskar vi, med varma hälsningar från Elmia Husvagn Husbil. Ses vi kanske under helgen? Du hittar oss på Destinationstorget i Hall F (det stora tältet). På lördag, klockan 15:30, delar vi ut pris till ”Årets Destinaton Europa”!

Peters bror Micke och Peter på Destinationstorget, vid mässans stängning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev