Meny Stäng

Business-roadtrip och snart en ny resa

Annons

Den här veckan har Peter och hans bror Micke varit ute på en business-roadtrip i Sverige, medan jag (Helena) jobbat från Stockholm. Det har varit en intensiv vecka, men nu är det snart helg. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Peter och Micke på roadtrip i Sverige

Peter och Micke varit på en rejäl roadtrip runt södra och mellersta Sverige, med hyrbil. Syftet var att träffa och ha möten med ett gäng nuvarande, och eventuellt blivande, samarbetspartners.

Micke hade bokat ett minst sagt intensivt schema med 2-3 möten per dag, och ibland långa körsträckor emellan. Dessa möten är superviktiga för oss och betyder mycket för hur nästa år ska bli. När jag pratat med Peter och Micke på kvällarna har de låtit trötta men glada. Jag bad förresten Peter ta lite foton från hotell och annat längs vägen, så det kanske blir något litet reportage!

Micke och Peter i husbåten (vid ett annat tillfälle)

Helena i Stockholm

Jag (Helena) har varit hemma i Stockholm och ”hållit ställningarna”. Eller nåja, det har väl inte varit så mycket ställningar att hålla, men jag har föreläst tillsammans med mina tidigare kollegor under ännu en vecka.

Det har blivit en hel del turer med tunnelbana och bussar. Dessutom har jag hunnit med en lunch med min mamma i Huddinge, så då blev det pendeltåg också. Jag måste säga att jag gillar de nyare delarna av centralstationen, så det blev några foton till och med.

Frågan är om en rulltrappa kan vara vacker, men jag tycker nästan det. Vad tycker du?

Äntligen tillsammans igen!

Hela veckan har vi haft fullt upp på varsitt håll, och det har varit intensivt. Jag (Helena) har sovit ensam under husbilstäckena i husbåten och Peter har hunnit med att bo på tre olika hotell. Men igår kväll kom han hem, och nu är det mysigt att vara tillsammans igen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att Peter och Micke varit på ”turné” i Sverige och initerat en rad olika spännande samarbeten. För det första är samarbeten helt nödvändigt för oss, för att vi ska gå runt och kunna fortsätta arbeta heltid med FREEDOMtravel, och för det andra har det bollats en massa spännande idéer. Om bara hälften blir av så kommer det bli full rulle under nästa år!

Din tur, vad har varit bäst under din vecka? Stort som smått?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer blir det pressresa till Cypern, tillsammans med ett gäng reseskribenter och resebloggare vi känner. Cypern är ett resmål vi varit nyfikna på länge, så det ska bli riktigt roligt. Dessutom är det ett härligt gäng, så detta ser vi fram emot. Hoppas att du hänger med här på freedomtravel.se!

Missade du förra Happy Friday? Läs En intensiv vecka med utbildning, mässa och fest

Prenumerera på vårt nyhetsbrev