Meny Stäng

Blidö, firande och husbåtsliv

Annons

Förra helgen spenderade vi på Blidö, med en hel del firande. I övrigt är det husbåtsliv hemma i Pampas marina som gäller nu. Det är mycket jobb som vanligt, men också härliga sommardagar. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Blidö i Stockholms skärgård

Peters äldre bror Micke och hans fru bor på Blidö i Stockholms skärgård. De har sjötomt, och det är fantastiskt fint att komma hit. Vi tog med oss husbilen, så att vi hade vårt eget boende. Sedan blev det några dagar med skärgårdsluft och trevligt umgänge.

Firande – ny familjemedlem, födelsedagar och äntligen magasin

Det blev också en hel del firande! Peters brosdotter Dessi, som också bor på Blidö, har nyligen fått sitt första barn och det var första gången vi fick möjlighet att träffa den nya familjemedlemmen. Dessutom firade vi våra födelsedagar (vi fyller med några dagars mellanrum) och att FREEDOMtravel magasin (tidningen vi ger ut denna sommar) äntligen är klart!

Som en total överraskning dök Peters äldste son Robin och hans fru Alexandra, samt Robins mamma Jeanette, upp. fantastiskt roligt! Robin och Alexandra hade med sig grymt fin whisky och konjak, som hamnade på bild. Vi smakade förstås (oj så gott!) och lät sedan flaskorna med resten av innehållet stå kvar till nästa års planerade träff på Blidö. Då får det bli en ny smakomgång!

Husbåtsliv

Nu är vi hemma i husbåten igen och lever husbåtsliv. Fönster och dörrar står öppna nästan dygnet runt, och utanför passerar allt från småbåtar till grannar som simmar förbi. Vi försöker titta på TV-serier på kvällarna (mysigt efter två husbilsmånader utan TV) – men det är ju nästan för ljust för att se skärmen!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka har varit det mysiga besöket på Blidö, och även kryssningen med Silja Symphony. Vi har också mycket på gång kring magasinet, webbshopen och en ny pressresa. Vi berättar snart mer! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer fortsätter vi hänga i husbåten, samtidigt som vi har en hel del jobb och projekt att ta tag i. På bloggen kommer det mera om Öland, men också om Kalmar och om våra kommande resplaner.

Missade du förra Happy Friday? Läs Vid regnbågens slut – och pressresor på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev