Meny Stäng

Vid regnbågens slut – och pressresor på gång

Annons

Visst ska det finnas en skatt vid regnbågens slut? Man brukar ju aldrig se var regnbågen slutar, men nu har vi varit väldigt nära. I övrigt är det full rulle med jobb, webbshop, magasin och pressresor på gång. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Skön helg på Ringsö

Vi hade verkligen en härlig midsommarhelg på Ringsö i Mälaren, där våra vänner Lennart och Beata har sommarhus. Vi stannade kvar hela helgen och det blev ytterligare några foton, som jag måste visa. Så vackert det kan vara i Sverige!

Här har också Lennart och Peter fastnat på bild när de kör båten. Till Ringsö finns ingen förbindelse med färja, så alla som har sommarhus eller är året runt-boende har egen båt. Bland de (få) som bor året runt finns också de som äger sånt som svävare eller hydrokopter. Annars är det ju knepigt att bo på en ö på vintern!

Vid regnbågens slut

Helt plötsligt kom ett häftigt regnväder och i samband med det en fantastisk regnbåge. Vi såg regnbågen mitt i våra vänners trädgård. Jag har aldrig sett en regnbåge så nära förut. Regnbågens slut var bara några meter framför våra fötter!

Regnbåge

Följande bild har vi tagit med vidvinkelperspektiv. En helt egen regnbåge i trädgården! Men skatten har vi inte hittat … ännu.

Regnbåge

Pressresor på gång igen

I och med att pandemin gått in i ett lugnare skede, och i och med att många är vaccinerade, börjar pressresorna så smått ta fart. För alla destinationer blir det ju viktigt nu att få turister igen! Vi ska iväg på en mini-pressresa redan detta veckoslut, och har en annan spännande pressresa på gång. Vi berättar snart mer!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka var den härliga midsommarhelgen på Ringsö. Det är också spännande just nu med allt som händer kring webbshopen och utgivning av magasin. Vi berättar förstås snart mer om detta också! Vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka?

Veckan som kommer

Förutom den lilla mini-pressresan blir det snart en tur för oss till Blidö i Stockholms skärgård, där Peters storebror och hans fru bor. I övrigt kommer vi hålla oss hemma i Stockholm några veckor. Här på bloggen kommer det (förutom pressresa och Blidö) handla om Öland och Kalmar.

Missade du förra Happy Friday? Läs Vi önskar en riktigt trevlig midsommar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev