Meny Stäng

Reseförberedelser och ny husbilsresa på gång

Annons

Denna vecka har vi ägnat åt olika sorters reseförberedelser – både inför eventuella utlandsresor och inför en kommande husbilsresa. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Besök av sönerna i husbåten

Förra helgen kom Peters båda söner på besök, Robin tillsammans med sin fru Alexandra och Billie tillsammans med sin dvärgpudel Nora. fantastiskt trevligt!

Vi körde på en enkel “gör det själv”-förrätt med små rågcrisps med valfri fyllning av Skagenröra, chevrekräm eller blåmögelostkräm. Mums! Sedan blev det oxfilé.

Ny design i webbshopen – och nya produkter

Vi har pysslat lite med designen i webbutiken under veckan. Vi har ju fått in väldigt många produkter med husbils- och husvagnstema, och då kändes det naturligt att lyfta fram både “För husbilen” och “För husvagnen” som egna kategorier i butiken.

Vi valde också att lyfta “Marint tema” som en egen kategori, eftersom våra produkter med svenska fyrar, kompassrosor och ankare tillhör de mest populära produkterna i butiken. Hoppas att du gillar den nya layouten!

Vi har också fått nya produkter i butiken! Nu har vi nämligen små ljuslyktor husbil och ljuslyktor husvagn i silikon. Ljuslyktorna passar för värmeljus (större eller mindre) och säljs i två-pack för 149 kronor.

Visste du förresten att vi har lågprisgaranti på produkterna med tema husbil/husvagn? Om du (mot förmodan) skulle hitta lägre pris någonstans erbjuder vi dig samma låga pris hos oss!

Reseförberedelser: Nytt pass och spruta nummer 2

Denna vecka har vi fixat två saker som kan vara bra inför framtida resor. Peter behövde ett nytt pass och det visade sig vara riktigt svårt att hitta en tid i Stockholms län. Vi fick kolla bokningssajten oavbrutet och till slut hittade vi en avbokning hos polisen i Södertälje. Då gällde det att vara snabb på bokningsknappen!

Jag (Helena) har istället sett till att äntligen få vaccinspruta nummer 2. Förutom att det känns tryggt och bra på alla sätt, så märkte vi när vi reste till Bulgarien att det var väldigt smidigt att resa som fullvaccinerad!

Peter väntar på att göra nytt pass, utanför polisen i Södertälje

Ny husbilsresa – denna gång till Västkusten

Vi rullar snart med husbilen igen, och det ska bli fantastiskt roligt! Denna gång siktar vi på Sveriges västkust. Vi planerar att starta nästan längst söderut, och sedan följa kustremsan norrut mot Norge … Överös oss gärna med tips!

Hamburgsund på Västkusten, som vi besökte förra sommaren

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att det fortfarande är sommar – men lite svalare. I och med att det inte är så hett klarar vi av att hålla igång med jogging och annan träning, och det känns bra! Hur har din vecka varit? Vad kan du lyfta fram som positivt?

Veckan som kommer

Vi har fortfarande några superfina upplevelser i Bulgarien kvar att berätta om. Sedan är det dags att rulla med husbilen, och då får du förstås “följa med” längs Västkusten!

Missade du förra Happy Friday? Läs Hemmafrix, träning och stormvindar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev