Meny Stäng

Hemma mellan Österrike och Filippinerna

Annons

Nu är vi hemma i Stockholm igen, efter ett gäng härliga dagar i Österrike. Det känns som en slags mellanlandning. Snart ska vi nämligen ge oss av på långresa till Filippinerna.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Härliga dagar i Österrike

Resan till Vorarlberg i Österrike var fantastiskt härlig! Det som mötte oss där var snö, sol, god mat och otroligt trevliga människor. Vi måste ge ett exempel från en bussresa vi gjorde.

Vi befann oss i Shoppernau och skulle ta den lokala bussen till Au, där vårt hotell låg. Vi frågade busschauffören om det var rätt buss, men hans (långa och lite tveksamma) svar på tyska var inte begripligt för oss.

Då ryckte passagerarna in! En kvinnlig passagerare förklarade på engelska att vi kunde ta denna buss, men att vi var tvungna att gå av på ett specifikt ställe – och sedan promenera en specifik väg. Kvinnan och de andra passagerarna guidade oss sedan hela vägen fram, ivrigt förklarande och gestikulerande. När vi slutligen lämnade bussen vinkade precis alla i hela bussen. Helt fantastiskt!

Hittills har vi hunnit skriva följande artiklar om Vorarlberg i Österrike:

Hemma i Stockholm – med event hos Taracci

Nu är vi hemma i Stockholm igen. Vi försöker mest göra oss redo mellan resorna. Vi städar, tvättar, packar upp, packar, gör ärenden, har möten, mejlar, skriver artiklar, bestämmer träff med vänner vi vill träffa innan långresan och sådana saker …

Igår blev det en tur in till stan för att fixa ännu några grejor inför resan till Asien. Sedan blev det en öl och quesadillas på TacoBar mitt i stan.

Sedan begav vi oss till mingel på Taraccis butik på Gamla Brogatan 17. Du som följt oss länge vet att Peter älskar kläderna hos Taracci. Vi rekommenderar alla som gillar snygga herrkläder att kika in här. Feyo Taracci, som står bakom all design, brinner verkligen för att skapa snygga, moderna och coola plagg för män.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är utan tvekan resan till Vorarlberg i Österrike. Vintern i Alperna, med det otroliga ljuset, är något speciellt. Vi har inte hunnit berätta om alla upplevelser ännu, men det kommer självklart fler reportage snart.

Och du, finns det något som du kan lyfta fram som positivt från din vecka?

Veckan som kommer

Under veckan som kommer blir det fokus på Filippinerna för vår del. Vi ska förbereda, packa, träffa vänner och därefter … ge oss av! Hoppas att du vill ”följa med” oss under denna resa!

Missade du förra Happy Friday? Läs Ny drönare … och snart reser vi till österrike

Prenumerera på vårt nyhetsbrev