Meny Stäng

Stockholmshäng, husbilsresa och alkoholfri öl

Annons

Vi har hängt i Stockholm ännu en vecka, och denna vecka har varit fylld av jobb, event, träffar med familj och vänner och förberedelse för årets långa husbilsresa. Dessutom har vi testat en ny alkoholfri öl. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ännu en grekisk kväll

Förra veckan var vi på ett event med Visit Greece, och denna vecka var det dags igen. Ännu mer inspiration till grekiska resmål och ännu mer god grekisk mat. Dessutom fick vi chans att träffa en del branschkollegor och vänner. Faktum är att det var så trevligt att det inte blev så många foton …

En dag på stan – lite shopping

Dagen efter tog vi oss in till centrala Stockholm för att shoppa lite. Några av våra favoritsommarkläder blev väldigt slitna under resan i Filippinerna, och vi handlade nästan ingenting nytt eftersom det var svårt att hitta kläder i våra storlekar.

När vi ändå var i stan passade vi på att kika förbi Seniordagen i Kungsträdgården, för att se om några intressanta reseföretag var på plats. Och vilka träffade vi då? Jo, Visit Greece förstås! De ville gärna berätta för besökarna att Grekland är en utmärkt destination även för seniora resenärer, med bland intressant historia och goda viner, men också bra sjukvård.

Körsbärsträden i Kungsträdgården var på slutet av blomningen, med massor av rosa blommor också på marken, men fortfarande vackra.

Test av en ny alkoholfri öl

För ett tag sedan blev vi kontaktade av Tomorrow Brewing, som undrade om vi ville testa deras alkoholfria öl. Det ville vi gärna, och därmed fick vi ett gäng burkar, som gick åt snabbt i veckans soliga väder. För något år sedan testade vi 14 olika sorters alkoholfri öl, och hittade flera goda sorter. Detta blev en ny favorit måste vi säga – en lager med fyllig och mycket god smak.

Vi dricker visserligen gärna också folköl och starköl, men det är otroligt skönt att kunna varva med alkoholfri öl. När vi haft dessa hemma har det känts som att man kan ta en öl när som helst på dagen, utan att behöva bekymra sig om att man får i sig alkohol. Dessutom är det ju mindre kalorier i alkoholfri öl, vilket är ett extra plus.

Ölen från Tomorrow Brewing har blivit en favorit, och eftersom vi på deras hemsida sett att den bara finns att köpa i vissa delar av Sverige kommer vi spana efter den nu på vår husbilsresa!

En trevlig kväll med sonen och sonhustrun

Den här veckan har vi också hunnit med en trevlig kväll med Peters äldste son Robin och hans fru Alexandra. Fantastiskt roligt att ses, och att höra om deras senaste resa, som gick till Paris.

Vi möttes upp på tapasrestaurangen Caliente på Fleminggatan i Stockholm. Oj så gott!

Därefter blev det en drink på en liten bar på Fleminggatan, på andra sidan gatan från tapasrestaurangen sett. Kreativa och goda drinkar!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Det har varit fullt upp, men vi har verkligen njutit av fina vädret. Dessutom var det förstås väldigt roligt att träffa Robin och Alexandra! Din tur … vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi har precis gett oss av på rull med husbilen. Vi rullar först en liten bit söderut i landet, med siktet inställt på några mysiga trästäder, för att därefter rulla norrut mot Höga kusten. Här på FREEDOMtravel kommer vi förstås berätta om resan – blandat med lite gästreportage och annat. Hoppas att du vill hänga med!

Missade du förra Happy Friday? Läs Film nummer 7 – och en intensiv vecka i Sverige

Prenumerera på vårt nyhetsbrev