Meny Stäng

Husbåtsfix, äntligen träning och massor av jobb

Nu är vi igång med både husbåtsfix och träning, och det känns riktigt bra. Dessutom är det massor av jobb förstås, som vanligt, vilket vi kan pyssla med medan solen skiner och vattnet kluckar. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fixa, renovera, städa …

Just nu har vi stort fokus på hemmafix i husbåten. Vi har knappt varit hemma på hela året, och det finns ett stort behov av städning. Dessutom känns det som att allt går sönder samtidigt. I vissa fall är det också så att vi låtit saker bero lite för länge … Men nu ska det lagas, fixas och snyggas till!

Vi började med att byta ut den trasiga tvättmaskinen. Den här veckan har vi beställt en ny bäddsoffa och skaffat lite förvaringslösningar till Peters arbetsbord.

Nu är det ordning och reda på Peters skrivbord

Vi har också städat i köket och kört ett helt gäng tvättmaskiner. Peter har dessutom putsat fönster och spolat av båten.

Träna …

Vi har äntligen börjat träna igen. Vi är verkligen periodare när det kommer till träning, och tyvärr har vi svårt att få till det när vi är ute med husbilen. Visst borde man kunna få till en joggingrunda då också, men ofta kommer vi fram sent och har mycket att skriva, och det är inte alltid vi har tillgång till dusch. Ja, vi vet, ursäkter …

Men nu så! Under den senaste veckan har vi tagit oss ut en gång om dagen, för jogging varvat med rask promenad. Trots att vi startat ganska försiktigt så har vi träningsvärk överallt. Så detta behövs kan vi säga! Vi är otränade … Men det är skönt att vara igång igen. Happy Friday!

Jobba …

Vi måste förstås jobba också. Även om vi älskar att pyssla med vårt resemagsin FREEDOMtravel, så är det ju också vårt jobb. Det räcker inte med att skriva, utan det är också bokföring, fakturering, mejlkorrespondens med företag, videomöten, hantering av annonser och sponsrat innehåll, redaktörsjobb, uppdateringar på sajten, uppdatering av presentationsmaterial, förberedelser för mässor och föreläsningar etc. etc.

Dessutom skriver jag (Helena) artiklar på uppdrag åt ett annat företag, och om du är nyfiken på vad det handlar om så kan du kika in här. Det är alltid fullt upp, och det är oftast svårt att få tiden att räcka till!

Bäst denna vecka

Allt är ju inte roligt och positivt varenda dag. Livet innehåller ju också en massa utmaningar och motgångar. Men ofta sker också positiva saker, och vi tror på att hela tiden medvetet försöka att reflektera över vad som är positivt och bra. För ja, även om det händer en hel del roligt och spännande i våra liv så är vi också “bra” på att tänka på allt vi borde gjort bättre, allt vi inte hunnit, alla motgångar och all kritik , så därför väljer vi att lyfta fram “bäst i veckan”.

Bäst denna vecka? Vi är superglada över att vi kommit igång med träningen igen! Vi är också glada över att vi tagit tag i städning och fixande hemma. Dessutom blev jag klar med en artikel i veckan, två dagar innan deadline … Happy Friday!

Din tur … Vad kan du lyfta fram som positivt från din vecka?

Fantastisk regnbåde över Pampas marina i veckan

Veckan som kommer

Under den kommande veckan hänger vi i husbåten och på kalendern står allt från service av husbil till möten och event. På FREEDOMtravel kan du vänta dig reportage om både Norrland och utlandet, samt troligen någon gästartikel. Hoppas att du hänger med!

Nu passar vi på att önska en fin helg! Några trevliga planer?

Missade du förra Happy Friday? Läs Lugnet efter stormen, ny tvättmaskin och dags för kryssning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev