Menu Close

Houseboat fix, vihdoin koulutusta ja paljon työtä!

Nyt olemme korjaamassa asuntovenettä ja harjoittelemassa, ja tuntuu siltä, että todella Hyvä. Ja tietysti on paljon työtä, kuten tavallista, jota voimme tehdä auringon paistaessa ja veden kuohuessa. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Korjaa, kunnosta, siivoa ...

Juuri nyt keskitymme paljon kodin parantamiseen... asuntolaiva. Olemme tuskin olleet kotona koko vuonna, ja siivouksen tarve on suuri. Tuntuu myös siltä, että kaikki hajoaa samaan aikaan. Joissakin tapauksissa on myös niin, että olemme jättäneet asioita liian pitkäksi aikaa rauhaan ... Mutta nyt on aika korjata, korjata ja siivota!

Aloitimme vaihda rikkinäinen pesukone. Tällä viikolla tilasimme uuden sohvasängyn ja hankimme säilytysratkaisuja Peterin työpöydälle.

Nyt Pietarin pöydällä on järjestys.

Olemme myös siivonneet keittiön ja ajaneet koko joukon pesukoneita. Peter on myös puhdistanut ikkunat ja pessyt veneen.

Liikunta ...

Olemme vihdoin aloittaneet harjoittelun uudelleen. Olemme todella jaksottaisia, kun on kyse liikunnasta, ja valitettavasti meillä on vaikeuksia saada sitä tehtyä, kun olemme ulkona matkailuauton kanssa. Tietysti meidän pitäisi pystyä lenkkeilemään silloinkin, mutta saavumme usein myöhään ja meillä on paljon kirjoitettavaa, eikä meillä ole aina suihkua. Kyllä, tiedämme, tekosyitä ...

Mutta nyt mennään! Viimeisen viikon ajan olemme käyneet kerran päivässä lenkillä, jonka välissä on ollut reipasta kävelyä. Vaikka aloitimme melko varovasti, meillä on treenikipuja kaikkialla. Joten tätä tarvitaan voimme sanoa! Me olemme joten Kouluttamaton ... Mutta on hyvä olla taas pystyssä. Hyvää perjantaita!

Työ ...

Tietenkin meidänkin on tehtävä töitä. Vaikka rakastamme työskentelyä FREEDOMtravel-matkalehden parissa, se on myös työtämme. Se ei ole vain kirjoittamista, vaan myös kirjanpitoa, laskutusta, sähköpostikirjeenvaihtoa yritysten kanssa, videokokouksia, mainosten ja sponsoroidun sisällön hallinnointia, editointia, sivuston päivittämistä, esittelymateriaalin päivittämistä, messujen ja luentojen valmistelua jne. jne. jne.

Lisäksi minä (Helena) kirjoitan artikkeleita erään toisen yrityksen puolesta, ja jos olet utelias siitä, mistä tässä on kyse, voit katsoa katso täältä. Aina on kiire, ja usein on vaikea löytää aikaa!

Paras tällä viikolla

Kaikki ei ole joka päivä hauskaa ja positiivista. Elämässä on myös paljon haasteita ja takaiskuja. Mutta usein tapahtuu myös myönteisiä asioita, ja uskomme, että meidän on jatkuvasti yritettävä tietoisesti pohtia sitä, mikä on myönteistä ja hyvää. Koska kyllä, vaikka elämässämme tapahtuu paljon hauskoja ja jännittäviä asioita, olemme myös "hyviä" miettimään kaikkea sitä, mitä meidän olisi pitänyt tehdä paremmin, kaikkea sitä, mitä emme ole tehneet, kaikkia takaiskuja ja kaikkea kritiikkiä, joten siksi päätämme nostaa esiin "viikon parhaat".

Paras tällä viikolla? Me olemme erittäin onnellinen että olemme aloittaneet harjoittelun uudelleen! Olemme myös iloisia siitä, että olemme aloittaneet kotimme siivoamisen ja korjaamisen. Sain myös artikkelin valmiiksi tällä viikolla, kaksi päivää ennen määräaikaa... Hyvää perjantaita!

Sinun vuorosi... Mitä positiivista voit nostaa esiin viikostasi?

WIFI.se
Upeat sadeveneet Pampasin venesataman yllä tällä viikolla

Tuleva viikko

Tulevalla viikolla hengailemme asuntoveneessä, ja kalenterissa on kaikkea matkailuauton huollosta kokouksiin ja tapahtumiin. FREEDOMtravelin sivuilla on odotettavissa raportteja sekä Norrlannista että ulkomailta, ja luultavasti myös joitakin vierasartikkeleita. Toivottavasti liityt seuraamme!

Toivotan teille hyvää viikonloppua! Onko kivoja suunnitelmia?

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Rauhaa myrskyn jälkeen, uusi pesukone ja aika risteilylle!

Tilaa uutiskirjeemme