Advertisement

Viime päivät Elmia-messujen jälkeen ovat tuntuneet myrskyn jälkeiseltä tyyneltä. Olemme olleet täysin uupunutja vaeltelin enimmäkseen sumussa. Mutta nyt on uusi pesukone, ja nyt on aika lähteä risteilylle. Hyvää perjantaita!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Mikä viikko Elmiassa!

Elmia Husvagn Husbil ei ole mikä tahansa messutapahtuma - se on viisi intensiivistä päivää. pakattu aktiviteetteja ja tapaamisia ihmisten kanssa. Ja jos päätät meidän laillamme olla kumppanina koko salin järjestämisessä (Destination Square), päivät ovat niin sanotusti täynnä ...

Ilta messualueen leirintäalueella

Kävelymahdollisuus ja käytävien katseleminen oli hienoa... todella ei helppoa, mutta se oli silti tarina, joka kertoo Matkailuautot Elmia 2023 ja yksi noin ainutlaatuiset ajoneuvot ja asuntovaunut Elmia 2023 -tapahtumassa.

Muuten hengailimme tietenkin enimmäkseen Destinationstorgetissa, ja sunnuntaina, kun messut olivat ohi, oli aika pakata kaikki messumateriaali matkailuautoon ja rullata Tukholmaan ...

Peter, Peterin veli Micke ja Helena Destination Squaren baarissa.

Myrskyn jälkeinen tyyntä

Kun pääsimme kotiin Pampasin venesatamajossa asumme asuntoveneessämme, se oli todella kuin myrskyn jälkeinen tyyntä aikaa. Mutta töitä on tietysti ollut joka tapauksessa! Olemme kantaneet, kantaneet, shoppailtu ja napanneet töitä ...

Vihdoinkin uusi pesukone

Olemme muun muassa hakeneet uuden pesukoneemme. Saimme vihdoin vanhan pesukoneen ulos.purkamalla se pieniin osiin. Portaat alakannelle olivat liian kapeat!

Tilasimme sitten uuden pesukoneen - Electroluxin, jossa on erittäin kapeat mitat. Saimmeko sen asuntoveneeseen? Kyllä, se oli hieno, mutta se oli... hiuksiin. Se oli myös raskas!

Mutta lopulta saimme sen kokonaan sisään - sillan, käytävän, keittiön läpi, kapeita portaita alas ja kattilahuoneeseen/vaatehuoneeseen. Nyt oli "vain" kytkettävä ja saatava kaikki kuntoon. Mutta hävetkää kaikki, jotka luovuttavat!

Risteilyn aika!

Kun luet tätä, olemme risteilyllä. Finnlinesilla on upouusi lautta, Finnsirius, joka aloittaa liikennöinnin reitillä Kapellskär - Helsinki. AhvenanmaaNaantali. Uusi lautta on jotain täysin erilaista kuin aiemmat, ravintolakannella, panoraamaikkunoilla ja kylpylällä. Olemme aluksella testaamassa ja raportoimassa. Joitakin ensimmäisiä terveisiä tulee varmasti Instagramissa osoitteessa @freedomtravelnewsja pian täällä freedomtravel.se:ssä on myös raportteja.

Finnlinesin uusi lautta Finnsirius, kuva: Finnlines/Peter Kroon.

Paras tällä viikolla

Paras asia tällä viikolla? No, se, että meillä on vihdoin taas toimiva pesukone. Ja vieläpä hieno musta sellainen. Nyt on aika pestä vaatteita!

Sinun vuorosi ... mikä on ollut viikon paras osa?

Tuleva viikko

Ensin lähdemme risteilylle, ja sitten hengailemme Tukholmassa (ja pyykkäämme pyykkiä). Täällä FREEDOMtravelissa voit odottaa erilaisia raportteja - kaikkea Norrlannista ulkomaille ja vierasartikkeleita.

Jäitkö paitsi edellisestä Happy Fridaysta? Lue Destination Sweden 2023 - tässä on voittaja!

Tilaa uutiskirjeemme