Menu Close

Tapaa meidät Tukholman seniorimessuilla 3.-5. lokakuuta 2023.

Advertisement

Tavataan Seniormässanissa Tukholmassa 3.-5. lokakuuta 2023! On taas melkein aika. Seniormässan on tulossa Tukholmaan, ja tuttuun tapaan siellä keskitytään paljon matkustamiseen ja matkakohteisiin. Olemme paikalla sekä osastolla että luennoilla! Saat myös alennusta lipusta, jos varaat paikan meidän kauttamme.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Seniormässan Tukholmassa 3-5 lokakuuta 2023

Seniorimessut on suunnattu yli 55-vuotiaiden kohderyhmälle (mutta myös nuoremmat ovat tietenkin tervetulleita!), ja niissä keskitytään matkailuun, terveyteen, kauneuteen, kulttuuriin, majoitukseen, rahoitukseen, teknologiaan, hoitoon, ostoksiin ja elämyksiin.

Messut järjestetään vuosittain Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä - ja 3.-5. lokakuuta on aika järjestää Seniorimessut Tukholmassa (Stockholmsmässanissa Älvsjössä) Koska messuilla keskitytään aina vahvasti matkailuun ja matkakohteisiin, olemme mukana osastolla ja luennoimassa.

Seniormässan i Stockholm 2022
Peterin veli Micke ja FREEDOMtravelin Peter viime vuoden seniorimessuilla.

Paljon näytteilleasettajia

Seniorimessut kokoavat joka vuosi yhteen paljon eri alojen näytteilleasettajia. Matkailun alalla voit odottaa tapaavasi laivayhtiöitä, bussimatkanjärjestäjiä, risteilyyhtiöitä, matkanjärjestäjiä, Ruotsin ja maailman matkakohteita sekä hotelleja ja museoita.

Tänä vuonna voit tavata Kyproksen, Eckerölinjenin, Viron, Glasriketin, Grönlandsresorin, Havila Kystrutenin, Historiska Resorin, Kulturresor Europan, Maltan, MSC Cruisesin, Skansenin, Sjöriket Kindan, Vadstenan ja monet muut.

Kyproksen ständi seniorimessuilla viime vuonna

Näytteilleasettajien toiminta

Useat näytteilleasettajat järjestävät hauskoja aktiviteetteja osastoillaan. Tänä vuonna tarjolla on esimerkiksi kirjoitusvalmennusta (Sverigeförfattarna), käsien ja kynsien hoitoa (Scratch of Sweden), esineiden arvonmääritystä (Stockholms Auktionsverk) ja erilaisten urheilulajien testausta (Riksidrottsförbundet). Täältä voit lukea kaikista katsomossa tapahtuvista aktiviteeteista.. Ohjelmaa täydennetään ajan myötä.

Yhdessä aiempien messujen osastolla. Copyright: Numera Mässor, Kuva: Magnus Adolfsson. 

Mielenkiintoista ohjelmaa lavalla

Tapahtumassa on kaksi näyttämöä ja runsas ohjelma. Luennot vaihtelevat ydinuhkista aivojen kunnossa pitämiseen, ja voit tavata tunnettuja henkilöitä, kuten kirjailija Björn Ranelidin, antiikkiasiantuntija Li Pampin ja muotisuunnittelija Lars Wallinin.

Tuttuun tapaan myös matkailuun keskitytään jonkin verran, ja luennoilla käsitellään risteilyjä, linja-automatkoja, Viroa ja Maltaa. Löydät koko näyttämöohjelman täältä. Pidämme kaksi luentoa:

 • Tiistai 3. lokakuuta, Seminaarilava, 10.40-11.00: Suomen helmet.
 • Torstai 5. lokakuuta, päälavalla, 10.40-11.10: Tutustu kauniiseen Ahvenanmaahan
Copyright: Numera Mässor, Kuva: Magnus Adolfsson 

Tule tapaamaan meitä Seniorimessuille!

Tule tapaamaan meitä Seniormässaniin Tukholmaan! Olemme siellä 3.-5. lokakuuta, ja löydät meidät osastolta C05:61. Olet tervetullut keskustelemaan kanssamme matkoista ja saamaan matkavinkkejä, ja me tarjoamme rentoutumista rantaympäristössä!

Att göra på Kökar

Osta lippusi alennettuun hintaan

Jos ostat lippusi meidän kauttamme, saat alennusta! Lippu maksaa silloin 100 kruunua 160 kruunun sijaan. Eikö olekin hyvä? Osta lippu tämän linkin kautta! Se on yksinkertaista, mutta jos et ole varma, katso seuraavat ohjeet:

 1. Klikkaa "Osta" (punainen painike)
 2. Valitse lippujen määrä ruutuun "FREEDOMtravel.se".
 3. Siirry kassalle sinisestä painikkeesta
 4. Valitse, haluatko lisämaksuja (esim. tekstiviestilippu tai vakuutus).
 5. Maksaminen
Copyright: Numera Mässor, Kuva: Magnus Adolfsson 

Toivottavasti näemme messuilla!

WIFI.se

Tietoa Tukholman seniorimessuista 2023

 • Sijainti: Stockholmsmässan Älvsjössä, Tukholma
 • Aika: 3.-5. lokakuuta 2023
 • Aukioloajat: 10-16 joka päivä
 • Matkustaminen julkisilla liikennevälineillä: Lähijuna Älvsjön asemalle. Tukholmasta lähtee junia 8-14 kertaa tunnissa, ja matka kestää 10 minuuttia.
 • Matkustaminen tänne autolla: Aja E4/E20-tietä ja seuraa Mässanin/Älvsjön opasteita.
 • Lisätietoja: Voit lukea lisää messuista osoitteessa messujen verkkosivusto.
 • Liput: Osta lippu täältä saadaksesi alennuksen. Voit myös käyttää alennuskoodia "FREESEN23".

Tilaa uutiskirjeemme