Menu Close

10 mielenkiintoista matkailuautoa Elmia Husvagn Husbil 2023:ssa

Advertisement

Tänään esittelemme kymmenen mielenkiintoista matkailuautoa, jotka olivat esillä Elmia Husvagn Husbil 2023 -tapahtumassa. Mukana on sekä perinteisiä matkailuautoja että niin sanottuja "plåtisareita" eli pienempiä pakettiautotyyppisiä matkailuautoja.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkailuautot Elmia Caravan Motorhome 2023:ssa

Se osoitettiin massat matkailuautojen Elmia Husvagn Husbil 2023. Koska olimme osajärjestäjinä Elmia Husvagn Husbil Destination Square Meillä oli vain vähän aikaa katsella ympärillemme, mutta ehdimme silti tehdä muutaman kierroksen ja etsiä uutisia ja muita mielenkiintoisia asioita. Seuraavassa on kymmenen matkailuautoa, mukaan lukien lava-autot, jotka havaitsimme.

Yleisesti ottaen meistä tuntui, että pienempien matkailuautojen valikoima oli laaja, ja monet kyselivät alemman hintaluokan ajoneuvoja. Myös alustavalikoima on nykyään laaja, ja tarjolla on matkailuautoja, joiden alustat ovat Fiatin, Mercedeksen, Fordin, Peugotin, Citroënin ja jopa Volkswagenin.

1. KABE Imperial i910 QB - yksinoikeudella uusilla väreillä

Imperial i910 QB on KABEn suurin matkailuauto, jossa on ihana queen-size-vuode takana ja ylellinen kaareva keittiö. Siinä voi nukkua jopa 6 henkilöä, mutta matkailuautossa on vain kolme turvavyöistuinta, ja se on suunnattu ensisijaisesti pariskunnalle, joka haluaa tilavan ja ylellisen matkailuauton. Tänä vuonna sisustusta on päivitetty uusilla väreillä ja parantuneella laadulla.

 • Pituus: 9,32 metriä
 • Kokonaispaino: 5,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 4-6 (max 3 matkustajaa)
 • Perushinta: 2 876 900 SEK

2. VANTourer Fiat 600D - lisävarusteena saatavalla ponnahduskatolla

VANTourer Fiat 600D on varustettu poikittaisella parivuoteella. Istuinalueelle on myös mahdollista lisätä vieras, ja jos valitset lisävarusteena saatavan ponnahduskatoksen, on kaksi lisämakuupaikkaa. Tänä vuonna veneessä on hieman tummempi ja tyylikkäämpi sisustus.

 • Pituus: 5,99 metriä
 • Kokonaispaino: 3,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 2 (+1+2)
 • Perushinta: 835 000 SEK

3. Pilot A656D Atlas - jännittävällä uudella pohjaratkaisulla

Pilote esitteli messuilla useita uusia malleja, muun muassa puoli-integroituja matkailuautoja ja lava-autoja. Tutustuimme A656D Atlas -malliin, joka on varustettu Fordin alustalla, on hieman aiempia malleja kapeampi ja siinä on uudet sisätilat.

Tässä mallissa pohjaratkaisu on hieman erilainen, ja takana on suuri vaatekaappi. Edessä ei ole jatkuvasti sänkyä, mutta sängyn voi taittaa alas katosta tai sijoittaa istuinalueelle.

 • Pituus: 6,60 metriä
 • Kokonaispaino: 3,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 2 (+2 valinnainen)
 • Hinta: 1 099 642 KRUUNUA

4. Sunlight Cliff 590 4 X4 - seikkailijalle

Sunlight Cliff 590 4X4 on seikkailijalle sopiva nelivetoinen tasovaunu, jossa on Ford-alusta. Matkailuauto on tarkoitettu ensisijaisesti kahdelle hengelle, vaikka siihen mahtuu neljä, ja siinä on lisävuode vierasta varten.

 • Pituus: 5,95 metriä
 • Kokonaispaino: 3,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 2-3
 • Hinta: Tietoja ei ole saatavilla

5. Carthago C-tourer Comfort 145 LE Superior Carthago C-tourer Comfort 145 LE Superior - tyylikäs uutuus

Carthago esitteli messuilla aivan uuden mallin: Carthago C-tourer Comfort 145 LE Superior. Matkailuautossa on uusi eksklusiivinen sisustus, jossa on ylellinen ja kodikas tunnelma. Emme löydä tätä tarkkaa mallia Carthagon verkkosivuilta, joten osa tiedoista puuttuu.

 • Pituus: Tietoja ei ole saatavilla
 • Kokonaispaino: Puuttuu (4,2 tai 4,5 tonnia)
 • Nukkumapaikat: Tietoja ei ole saatavilla
 • Hinta: 1 985 000 SEK

6. Hobby Maxia Van 680 ET - pitkille ihmisille

Hobby Maxia Van 680 ET on perävaunu, joka erottuu joukosta. Tämä alusta on rakennettu Volkswagenille, mikä ei ole kovin yleistä. Se on myös erityisen korkea, mikä tarkoittaa, että pitkienkään ihmisten ei tarvitse lyödä päätään.

 • Pituus: 6,83 metriä
 • Kokonaispaino: 3,88 tonnia
 • Nukkumapaikat: 2 (+1)
 • Hinta: 1 320 700 SEK

7. Rapido 606 F - jossa on katosvuode makuuhuoneen sijasta

Rapidossa tutustuimme Rapido 606 F -malliin, jossa on Peugot-alusta. Tässä matkailuautossa on hieman erilainen sisustus. Makuuhuoneen sijasta siinä on hieman tilavampi kylpyhuone ja suuri vaatekaappi. Sänky taittuu alas katosta, ja myös ruokailutila on mahdollista muuttaa vuoteeksi.

WIFI.se
 • Pituus: 6,69 metriä
 • Kokonaispaino: 3,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 2 +2
 • Näytetyn matkailuauton hinta: 1 069 720 SEK

8. Pilot A603G Atlas - siistit jutut Fordin alustalla

Pilote esitteli useita uusia malleja, ja tutustuimme myös heidän uuteen pakettiautoonsa Pilote A603G Atlas. Tämä pakettiauto on varustettu Fordin alustalla, ja se näyttää todella hienolta. Vaikka pohjaratkaisu on melko tavanomainen, se näyttää myös sisältä mukavalta ja raikkaalta.

 • Pituus: 5,98 metriä
 • Paino: 3,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 2 (+1 vaihtoehto)
 • Hinta: 965 000 KRUUNUA

9. Challenger X250 - matkailuauton ja kuorma-auton puolivälissä.

Challenger X250 (Chausson) on tarkoitettu niille, jotka eivät oikein osaa päättää perinteisen matkailuauton ja lava-auton välillä. Tämä ajoneuvo tuntuu yhtä mukavalta kuin tavallinen matkailuauto, mutta siinä on myös joitain yhtäläisyyksiä lava-auton kanssa. Challenger X250 on vain 2,10 metriä leveä.

Tarkastelemamme matkailuauto on 6,36 metriä pitkä, mutta siitä on myös vielä pienempi versio. Challenger X150 on vain 5,99 metriä pitkä. Pienestä koostaan huolimatta siinä on runsaasti kaappeja ja fiksuja säilytysratkaisuja.

 • Pituus: 6,36 metriä
 • Paino: 3,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 4
 • Hinta: Tietoja ei ole saatavilla

10. Sunliving V60 SP Popup - kompakti levyjää, jossa on pop-up-katto

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä esittelemme Sunliving V60 SP Popupin. Tämä pieni pikkuauto on valoisa ja raikas, ja siinä on suhteellisen tavanomainen pohjaratkaisu. Koska autossa on pop-up-katto, siinä voi nukkua myös neljä henkilöä. Saimme myyntihenkilökunnalta myös tietää, että Sunliving lähtee alustan osalta liikkeelle Fiatin kanssa vaihtoehtona Citroënille.

 • Pituus: 5,99 metriä
 • Kokonaispaino: 3,5 tonnia
 • Nukkumapaikat: 4
 • Perushinta: 908 000 SEK

Lisää mielenkiintoisia matkailuautoja osoitteessa Elmia Husvagn Husbil 2023?

Näitkö muita mielenkiintoisia matkailuautoja Elmia Husvagn Husbil 2023 -messuilla? Tai kenties jonkun, joka kiinnitti huomiosi? Kerro meille!

Tilaa uutiskirjeemme