Menu Close

Matkailuautot 2021 - 7 matkailuautoa KABE:lta, Adrialta ja Sun Livingiltä.

Tämän päivän postauksessa esittelemme joukon matkailuautoja vuoden 2021 Elmia Caravan & Motorhome Show -tapahtumasta - KABE, Adria ja Sun Living. Tässä voit tutustua valikoimaan puoli- ja täysintegroituja matkailuautoja sekä kahteen alkovi-mönkijään. Ja tietysti jaamme pohdintamme!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Matkailuautot vuonna 2021 - KABE, Adria ja Sun Living -yritykset

Tänä vuonna Elmia Husvagn Husbil -messuja ei järjestetty, joten KABE Group käytti tilaisuutta hyväkseen ja järjesti omat pienemmät messunsa yhdessä Elmian messuhalleista. Tämä tarkoittaa sitä, että esillä ovat vain konsernin omat tuotemerkit eli KABE, Adria, Sun Living, Affinity ja tarviketukkuri KAMA Fritid.

Nämä uudet messut olivat tietysti pienemmät ja rajallisemmat, mutta oli silti hauska käydä vihdoin pääset kurkistamaan uusien matkailuautojen ja -vaunujen sisälle. Tässä on hieman tietoa niille, jotka eivät päässeet paikalle tai jotka haluavat ehkä virkistystä - ja paljon niille, jotka harkitsevat matkailuauton hankkimista ja haluavat harkita erilaisia pohjaratkaisuja ja painopisteitä.

husbilar 2021
Tervetuloa täysin integroituun KABE Crowniin!

Matkailuautot vuonna 2021 - joitakin pohdintoja

Uudet matkailuautot ovat superhyviä! Kun itselläsi on hieman vanhempi malli, kaikki tuoreus ja uudet ominaisuudet ovat luonnollisesti ihmeissään. Me rakastamme tyylikästä muotoilua ja pehmeitä värejä. On myös paljon älykkäitä ratkaisuja, joissa on huipputeknisiä näyttöjä, USB-latureita ja LED-valaistusta.

Olemme myös sitä mieltä, että joissakin tapauksissa keskitytään liikaa muotoiluun ja liian vähän käytännöllisyyteen. Saatamme huomata, että jotkut 2021-mönkijät ovat liikkuvia makuuhuoneita (joten jättimäiset osastot ja joten pienet keittiöt) ja että säilytystila joskus kärsii. Voimme myös kaivata suuri roskakori ratkaisu vuoden 2007 matkailuautossamme. No, vaikka jotkut asiat huononevat, useimmat asiat paranevat paljon, paljon paremmin.

husbilar 2021
Mukavat (ja erittäin suuret!) makuuhuoneet monissa matkailuautoissa.

Matkailuautot vuonna 2021 - seitsemän esimerkkiä KABE:lta, Adrialta ja Sun Livingilta

Tässä seitsemän matkailuautoa näyttelystä (matkailuautot ja -vaunut tulevat myöhemmin). Pysy kuulolla!

1. Puoli-integroitu: Adria Matrix Plus 670 CS

 • Pituus: 7,48 metriä
 • Enimmäispaino: 3500/3800/2450/4400 kg
 • Vuoteiden lukumäärä: 4
 • Hinta alkaen: 890 000 kr
husbilar 2021 - Adria Matrix

Meidän mielestämme Adrian matkailuautot ovat upeita, ja rahoillesi saa usein paljon vastinetta. Niissä on usein myös hyviä säilytysratkaisuja. Uuni ei kuulu vakiovarusteisiin, mutta se on saatavana rajoitettua lisämaksua vastaan. Mielestämme uuni matkailuautossa on aliarvostettu. Joten hyödyllinen ja pehmeä!

2. Puoli-integroitu: KABE Royal x780 LQB KABE Royal x780 LQB

 • Pituus: 8,06 metriä
 • Enimmäispaino: 4500 kg
 • Vuoteiden lukumäärä: 2-5
 • Perushinta: 1 474 ooo kruunua
husbilar 2021 - Kabe Royal

KABE on laatubrändi, ja tason pitäisi olla korkea. Tämän vuoksi he keskittyvät nyt suurelta osin Mercedeksen alustoihin - hieman hienompaa, hieman kalliimpaa, paljon ajamisen iloa. Olemme joskus sitä mieltä, että makuuhuoneet vievät liikaa tilaa 2021-matkailuautoissa, mutta se on makuasia. Ehkä KABEn asiakkaat haluavat juuri sitä?

3. Puoli-integroitu: Sun Living S 75 SL

 • Pituus: 7,42 metriä
 • Enimmäispaino: 3500/3800/2450/4400 kg
 • Vuoteiden lukumäärä: 5+1
 • Hinta alkaen: 736 000 KRUUNUA
husbilar 2021 - Sun Living

Sun Living on Adrian lähtötason tuotemerkki, mikä tarkoittaa, että näiden matkailuautojen hinnat ovat yleensä hieman alhaisemmat. Painopiste on pikemminkin käytännöllisyydessä kuin muotoilussa. Muotoilu tuntuu ehdottomasti hieman "perusluonteisemmalta", mutta saat tarvitsemasi hieman halvemmalla. Yksi haittapuoli - jos olet pitkä - on se, että korkeus on hieman rajoitettu etuosassa korotetun lattian vuoksi. Tämä ongelma kuitenkin poistuu malleissa, joissa ei ole ylimääräistä kattovuodetta.

4. Täysin integroitu: Adria Sonic Supreme 700 SL

 • Pituus: 7,49 metriä
 • Enimmäispaino: 3500/3800/2450/4400 kg
 • Vuoteiden lukumäärä: 4+1
 • Hinta alkaen: 1 127 000 SEK
husbilar 2021 - Adria Sonic

Adrian voidaan sanoa olevan "keskiluokan" merkki, mutta se tarkoittaa myös sitä, että tarjolla on paljon tuoreempia ja ylellisempiä vaihtoehtoja. Täysin integroitu on aina hieman eksklusiivisempi ja "supreme" on huippuvaihtoehto. Tyylikäs ja miellyttävä matkailuauto!

5. Täysin integroitu: KABE Imperial i810 LXL Tandem KABE Imperial i810 LXL Tandem

 • Pituus: 8,32 metriä
 • Enimmäispaino: 5500 kg
 • Vuoteiden lukumäärä: 2-6
 • Perushinta: 2 242 000 SEK
husbilar 2021 Kabe Imperial

Jos täysin integroidut matkailuautot ovat Adriassa ylellisiä, ne ovat tietenkin seuraavaksi parasta! kuitenkin KABE:ssa on enemmän ylellisyyttä, muuten maailma olisi ylösalaisin. "Imperial" on ylellisin versio, ja sitä on luonnollisesti saatavana eri pituuksina ja erilaisilla sänkyratkaisuilla. Paljon on mukana alusta alkaen, mikä tarkoittaa, että vaihtoehtojen lista on lyhyt.

WIFI.se

6. alkovivaunu: Adria Coral XL Plus 670 SL

 • Pituus: 7,33 metriä
 • Enimmäispaino: 3500/3800/2450/4400 kg
 • Vuoteiden lukumäärä: 5+1
 • Hinta alkaen: 838 000 KRUUNUA
husbilar 2021 - Adria Coral

Alkoviautot eli matkailuautot, joissa on kuljettajan hytin yläpuolella alkovi, ovat ehkä yksi markkinoiden vähiten "kuumimmista" malleista matkailuautojen joukossa vuonna 2021. Samalla nämä mallit ovat monella tapaa hyvin käytännöllisiä. Sänkyjä on aina runsaasti saatavilla (ilman, että niitä tarvitsee nostaa ruokailutilan yläpuolelle niin, että kukaan ei voi enää istua siellä), ja lisäksi niissä on korkeat katot ja paljon "tilaa".

7. alkovivaunu: Sun Living A 75 SL

 • Pituus: 7,39 metriä
 • Enimmäispaino: 3500/3800/2450/4400 kg
 • Vuoteiden lukumäärä: 5+1
 • Hinta alkaen: 724 000 KRUUNUA
husbilar 2021 - Sun Living Alkovbil

Jos haluat edullisen vaihtoehdon alkoviautolle, voit tutustua Sun Livingin vaihtoehtoihin. Niissä on lähes samat ominaisuudet ja mukavuudet kuin Adria-matkailuautossa, mutta hieman yksinkertaisemmalla ja vähemmän hienostuneella muotoilulla. Alkoviautoa on saatavana kolmessa mallissa - lastenhoitomalli, parivuode tai pitkät vuoteet - ja vakiona autotallissa on latausasema sähköpyörille.

Matkailuautot 2021 - unelmiemme matkailuauto... ja sinun?

Kun katselemme kaikkia uusia 2021-mönkijöitä, haaveilemme luonnollisesti siitä, miltä unelmiemme matkailuauto näyttää. Juuri nyt haluamme matkailuauton, jossa on:

 • KABEn hämmästyttävä Mercedes-alusta
 • Suuri ihana keittiö uunilla (mutta pieni makuuhuone - ristisänky toimii hyvin!).
 • Pituus enintään 7,30 metriä ja paino enintään 3,5 tonnia.
 • Hyvä säilytystila
 • Diesel-lämmittimet, sähköakut ja aurinkokennot

Miltä unelma-autosi näyttää?

Tilaa uutiskirjeemme