Husvagn & Husbilsmässa 2021 järjestetään parhaillaan Elmiassa Jönköpingissä. Nyt kun tavanomaiset suuret messut, Elmia Husvagn Husbil, on peruttu, tuottajat KABE ja Adria ovat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen ja järjestäneet omat messunsa.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Caravan & Motorhome -messut 2021 - KABE ja Adrian kanssa

Husvagn & Husbilsmässa 2021 -messuilla esitellään yhdeksän päivän ajan 4.-12. syyskuuta välisenä aikana KABEn, Adrian, Affinityn ja Sun Livingin ajoneuvoja sekä pieni määrä erityisesti Kama Fritidin tarvikkeita. Liput ostetaan Ticksterin kautta - mutta jos et pääse paikalle, voit myös seurata raporttejamme lähipäivinä!

Matkailuautot Caravan & Motorhome Fair 2021 -messuilla 2021 paikan päällä.

Messut järjestetään vain A-hallissa, joten ne ovat paljon pienemmät kuin mihin olemme tottuneet. Siitä huolimatta oli todella hauskaa ja mielenkiintoista tulla tänne. Juttelimme muun muassa Adrian toimitusjohtajan Johan Skogerydin ja KABE:n mainospäällikön Pia Wienz Karlssonin kanssa. Useat asiantuntevat myyjät tarjosivat myös kierroksen sekä matkailuajoneuvoihin että -vaunuihin. Pääsimme myös koeajamaan uutta KABEa, jossa oli Mercedes-alusta!

Viisi kohokohtaa Caravan & Motorhome Show 2021 -tapahtumasta

Aloitamme esittelemällä viisi kohokohtaa näyttelystä. Seuraavina päivinä raportoimme matkailuautoista ja -vaunuista näyttelystä.

1. KABE Estate - uusi entistä tyylikkäämpi matkailuvaunu lähtötasolle.

Ensisilmäys KABEn uusiin "Estate" -nimellä kulkeviin matkailuvaunuihin. Nämä ovat vaunuja, joita aiemmin kutsuttiin nimellä "Classic", mutta jotka ovat nyt saaneet merkittävän päivityksen ja uuden, nykyaikaisemman ilmeen. Ulkopuolelta vaunuihin on asennettu kuulalaakerirungon sijaan sileä pelti.

Husvagn & Husbilsmässa 2021 - Kabe Estate

Sisällä useimmat asiat on uusittu. Muun muassa muotoilusta on tullut hieman "puhtaampi" ja nykyaikaisempi verrattuna aiempaan. Alla olevat kuvat ovat Estate 600 XL:stä. Sarjan vaunuja on tietysti saatavilla eri kokoisina ja muotoisina.

2. KABE-matkailuautot Mercedes-alustalla - testasimme!

KABEn matkailuajoneuvoista ei voi olla huomaamatta, että useissa niistä on nyt Mercedes-alusta, mikä antaa tyylikkään ja hieman eksklusiivisen vaikutelman. Mutta kyse ei ole vain ulkonäöstä, vaan myös ajokäyttäytymisestä.

Husvagn & Husbilsmässa 2021 - provkörning av Mercedeschassi

Husvagn & Husbilsmässa 2021 on mahdollista koeajaa yksi uusista Mercedes-autoista, jos varaat ajan. Luonnollisesti tartuimme tilaisuuteen! Pietari sai koeajaa yhdessä apurin kanssa, joka kannusti häntä kiihdyttelemään, ottamaan jyrkkiä mutkia ja ajamaan sora- ja tieosuuksilla, joita oli paikattu ja korjattu.

Mikä hieno ajokokemus! Kyyti on pehmeää ja hiljaista, ja matkailuauto leijuu tiellä. Tuntuu enemmän kuin ajaisi autoa kuin matkailuautoa. Hienot vaihteet ja hauska ajokokemus. Voimme haaveilla tästä yöllä!

Husvagn & Husbilsmässa 2021 - provkörning av Mercedeschassi

3. Alpina-mönkijät - täysin uusi muotoilu

Adriassa Alpina-vaunujen uusi versio on huomattavissa. Nämä eivät ole vuosien varrella juurikaan muuttuneet, mutta nyt ne ovat muuttaneet lähes kaiken. Ulkoisiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. suurennettu panoraamaikkuna, suurempi lastausluukku, led-nauhat ulkovalaistukseen, uudet vanteet, 60 cm:n ovi, led-takavalot ja uudet jarruvalot.

Husvagn & Husbilsmässa 2021 - Alpina husvagnar
Husvagn & Husbilsmässa 2021 - Alpina husvagnar

Sisällä on mahdollisesti vielä enemmän muutoksia, ja meitä kiehtoi se, miten paljon asiakkaita on kuunneltu. He ovat raikastaneet muotoilua, mutta myös korjanneet monia pieniä yksityiskohtia, jotka helpottavat elämää päivittäin.

WIFI.se

Nokkela pieni kokoontaitettava pesuallas oli altis vuodoille, sillä kaapelit seurasivat pesuallasta ylös ja alas, jolloin ne haurastuivat tai hyppäsivät erilleen. Tämä on ratkaistu antamalla veden virrata suoraan säiliöön ja vasta sen jälkeen putkiin. Ei enää ongelmia vuotojen kanssa!

Husvagn & Husbilsmässa 2021 - Alpina husvagnar

Muita esimerkkejä älykkäistä ratkaisuista ja uusista malleista ovat säädettävät pääntuet sohvaryhmässä, 6 USB-pistorasiaa jokaisessa vaunussa, uusi näyttö, pidemmät sängyt, älykkäät koukut kaapeissa, säleikkö ilmaraossa, jotta tavarat eivät putoaisi kaappien taakse, kannettava ladattava valaisin, kaapinovet, joissa on enemmän mattapintaisia värejä, uudet työtasot ja puinen yläosa lavuaarin päällä muovin sijaan.

4. Twin Sport - lava-alusta, jossa on ponnahduslaite.

Jännittävä uutuus Adrialta on "Twin Sport" -niminen lava-auto. Tämä ajoneuvo on 6,36 metriä pitkä, siinä on neljä vuodepaikkaa ja sen enimmäispaino on 3,5 tonnia tai 4,25 tonnia. Erikoisin ja huomiota herättävin piirre on tietenkin ponnahduskatto, jossa nukkuu kaksi henkilöä. Kokoontaitettuna kattoteltta kasvattaa kattoa vain 20 cm ja on tuskin havaittavissa.

Husvagn & Husbilsmässa 2021 - Twin sport

Kun katsot ylös ponnahduslaitteen katolle, löydät viihtyisän ryömintätilan, jossa kaksi ihmistä voi nukkua, sekä lampun ja USB-pistokkeen. Pidimme tästä paikasta ja tästä ratkaisusta! Kannattaa muistaa, että täällä voi nukkua vain silloin, kun lämpötilat ovat leudommat, mutta valmistajat etsivät materiaaleja, jotka pitävät lämpöä paremmin.

5. Sunliving C-sarja - matkailuauton ja asuntoauton risteytys.

Viides ja viimeinen valokeilan kohde on Sunlivingin C-sarja. Toistaiseksi sarjasta ei ehkä ole vielä kovinkaan paljon - sarjassa on vain yksi matkailuauto - mutta tulevaisuudessa niitä voi tulla lisää. Jännittävää tässä sarjassa on se, että se on suunnattu kohderyhmälle, jonka mielestä lava-auto on hieman liian pieni - mutta puoli-integroitu matkailuauto on hieman liian suuri. Tässä on yritetty luoda keskitie.

Husvagn & Husbilsmässa 2021 - Sunliving C

C65 SL -matkailuauto on 2,12 metriä leveä, mikä tarkoittaa, että se on kapeampi kuin tavallinen matkailuauto ja vain hieman leveämpi kuin lava-auto/pakettiauto. Muiden Sun Living -matkailuautojen tapaan muotoilu on hieman yksinkertaisempi, ja pääpaino on toiminnassa. Tässä mallissa on 2+1 vuodetta, ja ruokapöydässä on näppärä pieni eteen vedettävä istuin, joka voidaan työntää seinään, joten sitä ei huomaa lainkaan, kun sitä ei tarvita.

Oletko käynyt myös Caravan & Motorhome Fair 2021 -messuilla?

Tämä oli ensimmäinen raporttimme Husvagn & Husbilsmässa 2021 -tapahtumasta Elmiassa KABE:n ja Adrian kanssa. Lisää raportteja tulee lähipäivinä. Kävitkö sinäkin messuilla? Kerro rohkeasti pohdinnoistasi!

Tilaa uutiskirjeemme