Menu Close

Travel News Market 2022 - matkailualan suuri tapahtuma

Viime torstaina oli Travel News Market 2022 - matkailualan suuren tapahtuman aika. Olimme siellä keskustelemassa yhteistyöstä matkakohteiden ja matkailuyritysten kanssa, mutta myös seurustelemassa ja tapaamassa ystäviä.

Matkailutapahtuma ammattilaisille

Travel News Market on matkailualan vuosittainen B2B-messut (business to business). Kyseessä on yleensä hyvin osallistuttu tapahtuma, jossa matkakohteet, matkatoimistot, lentoyhtiöt, matkailutoimittajat, matkabloggaajat ja muut voivat tavata.

"Speed dating" matkailuuutismarkkinoilla 2022

Voit varata 15 minuutin tapaamisia näytteilleasettajien kanssa jo etukäteen. Olimme kumpikin varanneet pitkä lista. Peter ja hänen veljensä Micke, joka työskentelee kanssamme mediamyyjänä, menivät yhdessä ja varasivat 17 tapaamista. Minä (Helena) menin yksin ja sain 15 tapaamista varattua. Toisin sanoen intensiivinen päivä ...!

Tapasimme sekä kohteita ja yrityksiä, joiden kanssa teemme jo yhteistyötä, että niitä, joiden kanssa olemme uteliaita. Tapasimme ennen kaikkea eurooppalaisia kohteita, mutta tapasimme myös eksoottisempia paikkoja sekä varustamoja ja lentoyhtiöitä. Mielenkiintoista ja inspiroivaa!

Micke ja Peter FREEDOMtravelista

Bourbonin maistelu

Messuilla järjestettiin myös bourbon-maistiaiset sekä esittely Travel South USA:n kautta. Peter ja Micke olivat sattuneet varaamaan tapaamiset samaan aikaan, joten vain minä (Helena) pääsin maistiaisiin. Ja joka oli pikku mustasukkaisuus ...?

Bourbonin maistelu, lähimpänä Martin ja Marlene Jikitas på Äventyristä (Instagram ja Youtube).

Mitä minä ajattelin? En tiedä, tuleeko bourbonista lempijuomaani, mutta oli erittäin mielenkiintoista sekä kokeilla että oppia lisää. Maistoimme Bulleit Bourbonia, Buffalo Tracea ja Bulleit Rye -viskiä, joissa kaikissa oli erilainen maku. Oletko koskaan juonut bourbonia? Mitä mieltä olet?

Tapaamiset matkailukirjailijoiden kanssa

Kaikkien tapaamisten lisäksi on uskomattoman hauskaa tavata kaikkia muita matkakirjoittajia, toimittajia, bloggaajia, instagrammaajia ja youtubettajia. Toisin kuin viime vuonna (koska mielestämme se oli hieman niukka blogirintamalla.), paikalla oli nyt monia kirjailijoita. En saanut kuvaa kaikista heistä, mutta osa jäi linssin eteen ...

Eva alkaen reppu, Lena alkaen Hyvät naiset ulkomailla, Ann-Louise alkaen Kaupungista rannalle ja Sandra Pysyvä oleskelu
Marta from A_girlwhotravels (Instagram), Veera from Veera Bianca ja Lena from Ladies Abroad

Juhlat illalla

Perinteitä noudattaen illalla järjestettiin juhlat. Tällä kertaa juhlat järjestettiin Operaterrassenissa. Täällä oli juomia, ruokaa ja seurustelua. Sitten pieni ryhmämme jatkoi matkaa hotellin baariin, jotta saimme jutella rauhassa loppuillan.

Christian alkaen Ruoka- ja matkablogi, Veera, Peter, Helena ja Micke

Toivomme, että jotkut uusista yhteistyökuvioista voivat johtaa mielenkiintoiseen ja hyvään sisältöön täällä FREEDOMtravelissa. Seuraa meitä myös osoitteessa @freedomtravelnews Facebookissa ja @freedomtravelnews Instagramissa!

Nyhetsbrev

Tilaa uutiskirjeemme