Menu Close

Sthlm Food & Wine ja Everything for Health - kaksi messua

Advertisement

"Sthlm Food & Wine" ja "Allt för hälsan" -messut järjestetään parhaillaan Stockholmsmässanissa Älvsjössä Tukholman ulkopuolella. Tutustuimme messuihin perjantaina, ja messuilla on vielä mahdollisuus vierailla koko viikonlopun ajan.

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Kaksi näyttelyä Stockholmsmässanissa 11.-13. marraskuuta 2022

Stockholmsmässanissa järjestetään viikonloppuna 11.-13. marraskuuta kaksi messua. Toinen keskittyy terveyteen ja toinen ruokaan ja viiniin. Jälkimmäiseen kuuluu myös "Leivonta- ja suklaafestivaali".

Kävimme messuilla perjantaina iltapäivällä ja aloitimme lounaalla. Se oli toisinto siitä, kun hengailimme messuilla Seniorimessut aiemmin tänä syksynä herkullisen pastasalaatin muodossa, jossa on tomaattia ja mozzarellaa. MiehetTietenkin on monia muitakin ruokapaikkoja, hienoista ravintoloista ruokarekkoihin.

Kaikki terveyden hyväksi

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme oli "Everything for Health" -messut. Näillä messuilla keskitytään muun muassa liikuntaan, joogaan, tanssiin, hyvinvointiin, kauneuteen ja mielenterveyteen.

Voit osallistua eri istuntoihin ja kuunnella eri luentoja. Emme oikeastaan viettäneet täällä kovin paljon aikaa, mutta se johtui siitä, että keskityimme pääasiassa "Sthlm Food & Wine" -tapahtumaan.

Sthlm Food & Wine

Jatkoimme pian "Sthlm Food & Wine" -messuille. Täällä oli vielä enemmän ihmisiä, ja on selvää, että ihmiset pitävät ruoasta ja viinistä. Messuilla voi maistella sekä viiniä että muita juomia eri maista. Siellä on myös kokonainen osasto, joka on omistettu vain samppanjalle.

Tarjolla on myös herkkuja, kuten juustoja, oliiveja, leikkeleitä, savustettua kalaa ja paljon muuta, ja lavalla voit katsella ja kuunnella kokkeja ja muita ruoka-asiantuntijoita.

Sthlm Food & Wine 2022

Myös elintarvikkeisiin liittyviä vempaimia on pienempi valikoima, ja tutustuimme hetken aikaa Dometicin jäähdyttimiin. Olemme joskus ajatelleet, että jääkaappi olisi hyvä lisä matkailuautoon - jossa jääkaappi on rajallinen - jos olet lähdössä pidemmälle matkalle.

Leivonta- ja suklaafestivaali

Eräässä "Sthlm Food & Wine" -tapahtuman osassa "Baking and Chocolate Festival" -tapahtumalla on oma tilansa. Täältä löydät massat suklaata, leivonnaisia ja muita herkkuja sekä leivontatarvikkeita. Vau, niin paljon kauniita ja taitavasti suunniteltuja karkkeja!

Tietenkin käytimme tilaisuutta hyväkseni tavataksemme ystävämme ja yhteistyökumppanimme Annan, joka työskentelee osoitteessa Pufz. Tämä yritys kehittää älykkäitä vempaimia kestävästä silikonimateriaalista, ja erityisesti on olemassa monia tuotteita niille, jotka haluavat leipoa tai valmistaa omia makeisiaan. Täältä löydät superhienoja praliinimuotteja, suosittuja leivontatankoja ja söpöjä kakkuleimasimia.

Sthlm Food & Wine 2022 - Pufz

Pufz ja FREEDOMtravel kehittivät yhteistyössä asuntovaunuaiheiset tuotteet ja asuntovaunuaiheiset tuotteet. Pistäydy rohkeasti Pufzin ja Annan luona, jos vierailet messuilla. Löydät hänet aivan leivonta- ja suklaalavan vierestä.

Sthlm Food & Wine 2022 - Pufz

Molemmat messut olivat mielestämme mukavia ja inspiroivia, mutta olimme väsyneitä liikematkamessujen jälkeen "Matkailun uutismarkkinat 2022", jossa vierailimme torstaina, joten emme viipyneet siellä liian kauan.

Oletko käynyt "Sthlm Food & Wine" tai "Everything for Health" -tapahtumassa tänä vuonna tai aiemmin? Millainen oli kokemuksesi?

Tietoja "Sthlm Food & Wine" ja "All for Health" -tapahtumista 2022.

  • Päivämäärä: 11-13 marraskuuta 2022
  • Aukioloajat Sthlm Food & Wine: Perjantai 10-21, lauantai 10-19 ja sunnuntai 10-17.
  • Aukioloajat Kaikki terveydestä: Perjantai 10-18, lauantai 10-18 ja sunnuntai 10-17.
  • Hinta: Yhden päivän liput maksavat aikuisilta 250 kruunua/henkilö, nuorilta (15-17-vuotiaat) 95 kruunua/henkilö ja lapsilta (7-14-vuotiaat) 20 kruunua/henkilö. Kolmen päivän lippu maksaa 350 SEK/henkilö. Lippu on voimassa sekä Sthlm Food & Wine -tapahtumaan että Allt om hälsan -tapahtumaan samana päivänä.
  • Lue lisää: Lisätietoja on osoitteessa Tukholman messut.

Tilaa uutiskirjeemme