Menu Close

Seniorimessut Malmössä 26.-28. huhtikuuta 2022

Advertisement

Juuri nyt Malmössä järjestetään Senior Fair -messut 26.-28. huhtikuuta 2022. Messut on suunnattu aktiivisille senioreille, ja niissä keskitytään aina matkailuun. Satuimme olemaan Malmössä emmekä tietenkään halunneet jättää messuja väliin. Täältä voit lukea lisää ja nähdä kuvia!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Seniorimessut Malmössä 26.-28. huhtikuuta 2022

Seniorimessut järjestetään yleensä joka vuosi Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä. Messuilla on näytteilleasettajia matkailun, majoituksen ja palveluiden, terveyden ja hoivan, terveyden ja kauneuden sekä vapaa-ajan ja kulttuurin aloilta. Tänä vuonna 2022 Göteborgin messut on jo pidetty, Malmön messut ovat käynnissä ja Tukholman messut järjestetään syksyllä. Seuraavat päivämäärät ja paikat ovat voimassa:

  • 5-7 huhtikuuta 2022 - Seniormässan Göteborgissa, Ruotsin messukeskuksessa.
  • 26-28 huhtikuuta 2022 - Seniormässan Malmössä, Malmömässanissa.
  • 4.-6. lokakuuta 2022 - Seniormässan Tukholmassa, Stockholmsmässanissa.
Seniormässan i Malmö

Meillä oli onni saapua Malmöhön juuri messujen avajaisten aikaan, joten käytimme tilaisuutta hyväkseemme ja kävimme siellä. Messuilla oli paljon näytteilleasettajia, runsas luento-ohjelma ja kaikenlaista toimintaa.

Seniormässan i Malmö

Matkailun inspiraatiota Malmön Senior-messuilla

Seniorimessut tarjoavat aina suuren annoksen matkustusinspiraatiota. Tällä kertaa kävimme mukavan keskustelun Destination Gotlandin edustajan kanssa. Olemme käyneet aivan liian vähän Gotlannissa, joten se on yksi niistä kohteista, joihin toivomme pääsevämme ensi vuonna.

Seniormässan i Malmö - Destination Gotland

Puhuimme myös Sandra Strandbergin kanssa varustamoyhtiö Finnlinesista. Matkustamme heidän kanssaan tänään! Yksi heidän reiteistään kulkee Malmön ja Travemünden välillä, ja sitä linjaa me käytämme. Palaamme tästä vielä takaisin!

Seniormässan i Malmö - Finnlines

Juttelimme myös Stena Linen mukavien tyttöjen kanssa. Heidän varustamollaan on monia hyviä linjoja, ja olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä aiemminkin, esimerkiksi kun teimme"Rantakorin matka" Saksan kautta.

Seniormässan i Malmö - Stena Line

Unity Line tarjosi myös matkoja yhteen Euroopan suosikkimaistamme, nimittäin ihanaan Espanjaan. Puola.

Seniormässan i Malmö - Unity Line

Tapasimme myös Kyprosjonka tapasimme hiljattain Kyproksen tapahtuma Tukholmassa. Tuolloin olimme erittäin inspiroituneet vierailemaan tässä kauniissa ja historiallisesti mielenkiintoisessa kohteessa, joten toivomme voivamme tehdä matkan tänne lähitulevaisuudessa.

Love Cyprus

Pysähdyimme myös Israelin osastolla. Israel se oli mielestämme hyvin jännittävä, emmekä koskaan unohda mielenkiintoista vierailuamme keskuksessa. Jerusalem.

Seniormässan i Malmö - Israel

Muita mielenkiintoisia ja hauskoja asioita messuilla

Kyse ei tietenkään ole vain matkustamisesta Malmön seniorimessuille, vaan myös monista muista asioista. Pistäydyimme esimerkiksi yrityksessä "Bilanpassning i Staffanstorp AB" uteliaina kysymään matkailuautojen mukauttamisesta esteettömäksi. Meille kerrottiin, että se on haastavaa heikkojen alustojen, kapeiden ovien ja ahtaiden tilojen vuoksi, mutta että se on ajan myötä helpottunut. Monet alustat ovat nykyään laadukkaampia kuin ennen.

Anpassning av bilar

Pysähdyimme myös keskustelemaan Ruotsin judoliiton kanssa, joka kertoi meille, että he haluavat ehkäistä kaatumisia. Joka vuosi tapahtuu 270 000 kaatumista, ja 1500 ihmistä kuolee. Ruotsin judoliitto haluaa muuttaa tämän! Heidän kanssaan voit osallistua Judo4Balance-kursseille, joilla ehkäistään ja vähennetään kaatumisriskiä.

Svensk Judo

Messuilla näimme myös kampaajat täydessä toiminnassa ...

Frisörer

... ja juustojen, makkaroiden ja oliivien myyjiä.

Seniormässan i Malmö - ost

Kaiken kaikkiaan vierailu Malmön seniorimessuilla oli todella mukava ja inspiroiva! Oletko käynyt näillä messuilla (Malmössä, Göteborgissa tai Tukholmassa) joskus? Millainen kokemus oli?

Tietoa Malmön seniorimessuista 2022

  • Päivämäärä: 26-28 huhtikuuta 2022
  • Aukioloajat: 10:00-16:00
  • Sijainti: Malmömässan Malmössä
  • Merkintä: 120 kr. Rolfs Flyg & Buss tarjoaa vaatekaapin.
  • Järjestäjä: Numera mässor AB
  • Lue lisää: Lisätietoja on osoitteessa Senior Fair -verkkosivusto.

Tilaa uutiskirjeemme