Menu Close

Matkailu matkailuautolla Malmössä - vinkkejä asuntoautopaikoista ja kokemuksia

Asuntoautolla Malmössä! Vierailimme Ruotsin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa matkailuautollamme. Täältä löysimme loistavan parkkipaikan ja mukavia pyöräretkiä. Jaamme parhaat vinkkimme kanssasi!

Twiittaa
Jaa
Jaa
Pin
Jaa
Jaa

Asuntoautolla Malmössä - Lagunen parkkipaikalla

Päätimme pysäköidä Lagoon-paikalle, Lagoon-satamaan. Mielestämme tämä oli erinomainen paikka pysäköidä. Täällä meidän (huhtikuussa 2022) piti maksaa 250 kruunua, ja siihen sisältyi sähkö, wc, suihku, roskien keräys ja käymälän tyhjennys.

Med husbil i Malmö - ställplats Lagunen

Tästä Malmön Lilla torgiin on 5,5 kilometriä, ja pyöräilymatka kestää noin 17 minuuttia.

Med husbil i Malmö

Lisää matkailuautopaikkoja kohteessa Malmö

Jos sinulla on asuntoauto Malmössä, on muutama lisävaihtoehto. Yksi mahdollisuus on kirjautua sisään First Camp Sibbarpiin. Myös Limhamnin venesatamassa pitäisi olla paikka ja Grand Circus -hotellissa pitäisi olla paikka, mutta emme ole testanneet näitä.

Rannikon pyörätie

Paikasta, jossa seisoimme asuntoauton kanssa Malmössä, Lagusen parkkipaikalta, oli erinomainen pyöräillä keskustaan. Pyörätie on mukava ja näyttää kauniin osan Malmöstä. Pyöräilet ohi rantojen, uimapaikkojen, viheralueiden ja esimerkiksi "Naturum Öresundin" ohi.

Med husbil i Malmö - cykelutflykt

Pyöräilet myös kauniin kylmän kylpylän ohi, joka tunnetaan kansanomaisesti nimellä "Kallis".

Med husbil i Malmö - cykelutflykt

Vaikuttava Turning Torso -rakennus näkyy aina kaukaisuudessa. Pilvenpiirtäjä on Pohjoismaiden korkein, 190,4 metriä korkea.

Med husbil i Malmö - cykelutflykt

Malmöhusin linna ja linnan puutarha

Mielenkiintoinen pysähdyspaikka matkalla kaupunkiin on Malmöhusin linna. Tämä mahtava linna rakennettiin vuosina 1526-1539, joten se on Pohjoismaiden vanhin säilynyt renessanssilinna. Nykyään voit tutustua linnan historiaan useissa eri näyttelyissä.

Med husbil i Malmö - cykelutflykt

Malmöhusin takana on linnan puutarha, joka on kaunis ja viihtyisä keidas. Siellä on useita erilaisia viljelykasveja ja teemapuutarhoja, kuten hyönteispuutarha, Linnaeuksen puutarha ja japanilainen puutarha. Tutustuimme myös yhteen maailman suurimmista hyönteishotelleista.

Puutarhassa toimii myös Castle Garden Café. Meillä ei ollut aikaa yöpyä täällä, mutta se näytti erittäin viihtyisältä.

Lilla Torg Malmössä

Jatkoimme matkaa kohti Lilla Torgia, jossa olimme tapaamassa paria ystävää. Matkalla ohitimme ihanan seinämaalauksen.

WIFI.se

Pian sen jälkeen saavuimme Lilla torgiin, joka osoittautui ihanan viihtyisäksi paikaksi. Torin historia ulottuu aina 1590-luvulle asti, ja historian siivet voi tuntea useiden hienojen vanhojen rakennusten kautta.

Nykyään aukio on myös aktiivinen kohtaamispaikka, ja kun olimme täällä aurinkoisena huhtikuisena iltapäivänä, ulkoilmakahvilat olivat lähes täynnä. Onnistuimme silti löytämään paikan jutella ystäviemme ja vierailevien kirjoittajiemme Magdalenan ja Pernillan kanssa, jotka kirjoittavat myös osoitteessa Travelsis.se. Oikein mukava ja hauska nähdä sinua!

Lisää nähtävää ja tehtävää Malmössä

Malmöllä on tietenkin paljon muutakin tarjottavaa! Tarkoituksenamme on kirjoittaa kaupunkiopas tulevaisuudessa, mutta ensin meidän on päästävä näkemään ja tutkimaan Malmötä hieman enemmän. Toistaiseksi voimme kertoa, että Malmömässanissa järjestetään mielenkiintoisia messuja, kuten seuraavat Seniorimessut Malmössä, ja että Emporian ostoskeskus on erittäin hieno rakennus.

Oletko ollut asuntoautolla Malmössä? Missä yövyitte? Millainen kokemus oli? Onko sinulla hyviä vinkkejä jaettavaksi?

Tilaa uutiskirjeemme