Meny Stäng

Möt oss på Seniormässan i Stockholm 3-5 okt 2023

Annons

Möt oss på Seniormässan i Stockholm 3-5 oktober 2023! Snart är det dags igen. Seniormässan kommer till Stockholm och som vanligt är det stort fokus på resor och resmål. Vi är på plats med både monter och föreläsningar! Du kan också få rabatt på biljetten om du bokar via oss.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Seniormässan i Stockholm 3-5 okt 2023

Seniormässan riktar sig till målgruppen 55+ (men yngre är också välkomna förstås!) och har fokus på resor, hälsa, skönhet, kultur, boende, ekonomi, teknik, vård, shopping och upplevelser.

Mässan arrangeras årligen i Stockholm, Göteborg och Malmö – och den 3-5 oktober är det dags för Seniormässan i Stockholm (på Stockholmsmässan i Älvsjö). Eftersom mässan alltid har stort fokus på resor och resmål kommer vi att vara på plats med monter och föreläsningar.

Seniormässan i Stockholm 2022
Peters bror Micke och Peter från FREEDOMtravel på Seniormässan förra året

Massor av utställare

Seniormässan samlar varje år massor av utställare inom en rad olika områden. När det gäller resor kan du förvänta dig att träffa rederier, bussresearrangörer, kryssningsbolag, researrangörer, destinationer i Sverige och världen samt hotell och museer.

I år kan du till exempel träffa Cypern, Eckerölinjen, Estland, Glasriket, Grönlandsresor, Havila Kystruten, Historiska Resor, Kulturresor Europa, Malta, MSC Cruises, Skansen, Sjöriket Kinda, Vadstena och många fler.

Cyperns monter på Seniormässan förra året

Aktiviteter hos utställarna

Flera av utställarna arrangerar roliga aktiviteter i sina montrar. I år kommer det till exempel bli skrivcoachning (Sverigeförfattarna), hand- och nagelvård (Scratch of Sweden), värdering av föremål (Stockholms Auktionsverk) och test av olika idrottsaktiviteter (Riksidrottsförbundet). Här kan du läsa om alla aktiviteter i montrarna. Programmet fylls på efterhand.

I en av montrarna på en tidigare mässa. Copyright: Numera Mässor, Foto: Magnus Adolfsson 

Intressant program på scen

Det finns två scener och det kommer vara ett späckat program. Föreläsningarna handlar om allt från kärnvapenhot till hur man håller hjärnan i trim, och du kan möta kända profiler såsom författaren Björn Ranelid, antikvitetsexperten Li Pamp och modedesignern Lars Wallin.

Det blir som vanligt också en del fokus på resor, med föreläsningar om bland annat kryssningar, bussresor, Estland och Malta. Här hittar du hela scenprogrammet. Vi kommer hålla två föreläsningar:

 • Tisdag 3 okt, Seminariescenen kl. 10.40-11.00: Pärlor i Finland
 • Torsdag 5 okt, Stora scenen kl. 10.40- 11.10: Upptäck härliga Åland
Copyright: Numera Mässor, Foto: Magnus Adolfsson 

Kom och träffa oss på Seniormässan!

Kom och träffa oss på Seniormässan i Stockholm! Vi är på plats 3-5 oktober, och du hittar oss i monter C05:61. Du är välkommen till oss för att prata om resor och få restips, samtidigt som vi kommer bjuda på lite avslappning i strandmiljö!

Att göra på Kökar

Köp din biljett till rabatterat pris

Om du köper din biljett via oss får du rabatt! Biljetten kostar då 100 kronor istället för 160 kronor. Bra va? Köp biljetten via denna länk! Det är enkelt, men om du känner dig osäker kan du spana in följande instruktion:

 1. Klicka på ”Köp” (röd knapp)
 2. Välj antal biljetter i rutan med rubriken ”FREEDOMtravel.se”
 3. Gå vidare till kassan på den blå knappen
 4. Välj om du eventuellt vill ha något tillägg (t.ex. sms-biljett eller försäkring)
 5. Betala
Copyright: Numera Mässor, Foto: Magnus Adolfsson 

Hoppas vi ses på mässan!

Fakta om Seniormässan i Stockholm 2023

 • Plats: Stockholmsmässan i Älvsjö, Stockholm
 • Tid: 3-5 oktober 2023
 • Öppettider: 10-16 varje dag
 • Resa hit kommunalt: Pendeltåg till Älvsjö station. Från Stockholm avgår tågen 8-14 gånger i timmen, och resan tar 10 minuter.
 • Resa hit med bil: Kör E4/E20 och följer skyltar mot Mässan/Älvsjö.
 • Mer info: Du kan läsa mer om mässan på mässans webbplats.
 • Biljetter: Köp biljett här för att få rabatt. Du kan även använda rabattkoden ”FREESEN23”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev