Meny Stäng

Våra föreläsningar på Kistamässan 18-20 mars 2022

Annons

Vi kommer hålla sex föreläsningar på mässan Husbil 2022 Sthlm ”Frihet på hjul” på Kistamässan den 18-20 mars 2022. Här kan du se tider och ämnen för föreläsningarna. Hoppas vi ses!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Föreläsningar

Det ska bli superkul att föreläsa på mässan, och vi har valt sex resmål som vi verkligen gillar, och där vi har varit relativt nyligen. Men oj vad mycket tid det tar att förbereda så här många föreläsningar! Man vill ju hitta de bästa bilderna och uppdatera sig om allt man vill berätta …!

Vi jobbar på och siktar på att kunna leverera massor av reseinspiration (och information). Kommer du och lyssnar på någon av presentationerna? Här är en snabb sammanfattning och längre ner kommer lite längre beskrivningar av föreläsningarna.

  • Fredag 18 mars kl. 11: Skåne
  • Fredag 18 mars kl. 14: Polen
  • Lördag 19 mars kl. 11: Kristalldalen i Tjeckien
  • Lördag 19 mars kl. 14: Glasriket i Småland
  • Söndag 20 mars kl. 11: Tyskland
  • Söndag 20 mars kl. 14: Schweiz

Mässan ”Frihet på hjul” på Kistamässan

Mässan arrangeras den 18-20 mars på Kistamässan strax utanför centrala Stockholm. Förutom att träffa oss kommer du kunna kika på husbilar och tillbehör, lyssna på Husbilsskolan, möta husbilstidningar, inspireras av destinationer och mycket annat. Mässan är helt gratis att besöka och du kan hämta din fribiljett på mässans webbplats.

Fredag 18 mars kl. 11.00: Smultronställen i härliga Skåne

Vi inleder mässan med en föreläsning om härliga Skåne, som vi framför allt besökte förra året. Vi var nere flera vändor med husbilen och upptäckte charmiga städer, naturområden, historiska sevärdheter, vingårdar och allt möjligt. Du kan räkna med bilder, inspiration och tips!

Svenska vingårdar

Fredag 18 mars kl. 14.00: Pittoreska pärlor i Polen

Polen är ett av våra favoritländer att semestra i, och vi kan inte ens räkna hur många gånger vi varit där. Föreläsningen blir en rundresa i landet, som bygger på en rad olika resor. Städer, sevärdheter och överraskningar!

Lördag 19 mars kl. 11.00: Gnistrande Kristalldalen i norra Tjeckien

Kristalldalen är ett område i norra Tjeckien där man har en lång tradition av glasbruk, och som också bjuder på dramatisk natur och lokalproducerad öl. Vi berättar om vår rundresa i höstas, och tipsar samtidigt om några andra favoritdestinationer i Tjeckien.

Lördag 19 mars kl. 14.00: Mer än glas i småländska Glasriket

Från den tjeckiska Kristalldalen till det småländska glasriket! Vi berättar om allt vi upplevde under vår rundresa i höstas: glasbruk, konst, naturupplevelser och allehanda pärlor, i form av personliga gårdar, caféer och ställplatser.

Söndag 20 mars kl. 11.00: Magiska resmål i Tyskland

Tyskland är ett fantastiskt och varierat husbilsland. Vi berättar om våra favoriter, framför allt i den norra delen, i form av städer, öar och upplevelser. Dessutom kommer vi prata lite om tyska semestervägar.

Greifswald i Tyskland

Söndag 20 mars kl. 14.00: Roadtrip i fantastiska Schweiz

Vi avslutar mässan med en föreläsning om fantastiska Schweiz. Vi har besökt landet flera gånger, och bland annat gjort en rundresa med husbil. Under föreläsningen tipsar vi om städer, naturupplevelser, äventyr, delikatesser och sevärdheter.

Kommer du till mässan? Vi hoppas att vi ses!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev