Meny Stäng

Våra resplaner för hösten 2022

Hur ser våra resplaner ut för hösten 2022? Vi är hemma i Stockholm just nu, efter sommarens långa husbilsresa, men vi kommer inte vara hemma hela hösten. Vi berättar lite om våra planer!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Resplaner för hösten

Vi har en hel del resplaner för hösten, även om det mestadels handlar om lite kortare husbilsresor i Sverige. Vi fick i och för sig en inbjudan till en pressresa till Toscana, men vi hade tyvärr inte möjlighet att åka. Men då kom vi på att vi kunde fråga en av våra gästskribenter. Nu blir det så att vår gästskribent Cornelia åker, och sedan rapporterar här på FREEDOMtravel. Väldigt roligt!

Elmia Husvagn Husbil

Den 7-11 september är det dags för mässan ”Elmia Husvagn Husbil” i Jönköping. Vi ska vara på plats med monter och vi kommer också hålla tre föreläsningar (om Skåne, Korsvirkesvägen i Tyskland och om naturen i norra Tjeckien). Och naturligtvis blir det Oktoberfest! Ses vi kanske där?

Oktoberfest på Elmia – för ett gäng år sedan

Borlänge

Efter Elmia åker vi tillbaka till Stockholm för lite möten och annat. Sedan är det dags för oss att dra till Borlänge, där vi ska vara med på Bürstnerklubbens årsmöte. (Vi har ju ingen Bürstner, men vi ska visa upp och sälja lite produkter och annat.)

Uddevalla

Efter Borlänge drar vi direkt till Uddevalla. Vi har nämligen blivit anlitade av Uddevalla för att testa deras utbud av upplevelser, och för att skriva om detta. Det ska bli intressant och spännande!

Kosterhavet

När vi ändå kört hela vägen till västkusten (igen) tänkte vi passa på att också uppleva Kosterhavet, vilket vi inte hann senast när vi var vid västkusten. Det ska vara fantastiskt fint där har vi hört!

Hunnebostarnd – hit hann vi på senaste resan i Bohuslän

Seniormässan

Sedan är det, troligtvis, dags att åka tillbaka till Stockholm. Vi har nämligen planer på att vara med på Seniormässan 4-6 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö. Detta är inte färdigplanerat ännu, men vi återkommer när vi vet mer.

Seniormässan i Stockholm
Seniormässan i Stockholm för ett gäng år sedan

Husbilsresor i närområdet

Efter Seniormässan har vi några veckor kvar att rulla med husbilen, innan det är dags att lämna in den på vinterförvaring. Vi vet inte riktigt vart vi kommer ta oss då, men det blir antagligen lite utflykter till platser som inte ligger alldeles för långt bort …

Så här ser alltså våra planer ut just nu, men självklart kan det bli ändringar eller dyka upp nya saker …

Hur ser dina planer ut för hösten 2022? Blir det några resor eller kommer du mestadels vara hemma? Har du kanske något annat roligt i kalendern som du ser fram emot?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev