Meny Stäng

Vår i luften och snart husbilssäsong

Annons

Äntligen riktig vår i luften! Visst är det fantastiskt ändå. Hur mycket elände man än läser om i nyheterna emellanåt så blir man glad av vårsolen, blommorna och fåglarna. Nu är husbilssäsongen här också. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vår i luften

Visst är det trevligare att promenera när solen lyser! Vi har bland annat gått längs med vattnet till Sundbyberg flera gånger. Änderna promenerar runt i solen och blommorna tränger upp ur jorden. Härligt!

Änder
Vårblommor

Gamla stan och Riddarholmen

I söndags tog vi en extra lång promenad till Gamla stan i Stockholm (det blev faktiskt över 22 o00 steg!). Vi har förstås varit i Gamla stan massor med gånger, men nu bestämde vi oss för att kolla in allt som vi kanske missat förut. Vi läste på lite innan och kikade in i varje gränd (nåja, nästan). Väldigt intressant faktiskt! Dessutom unnade vi oss en lunch i en sån där charmig medeltida källare. Riktigt mysigt, och inte mycket folk.

Gamla stan

Vi fortsatte sedan promenaden till Riddarholmen och det var riktigt intressant. Vi tror faktiskt att vi aldrig varit där förut. Hur har vi kunnat missa detta fina område?

Peter på Riddarholmen

Bilden nedanför är lite speciell eftersom den är tagen med vidvinkel, men det var svårt att få med allt annars. Detta är alltså Riddarholmen med Riddarholmskyrkan – en helt ny upptäckt för oss. Vi kommer förstås skriva ett reportage om alla upptäckter i Gamla stan och på Riddarholmen, så snart vi hinner.

Riddarholmen

Snart husbilssäsong

Nu börjar husbilssäsongen. Vi har precis hämtat vår husbil från verkstaden (efter inbrottet) och i helgen ska vi pyssla med den och göra den klar för säsongen. Till påsk planerar vi att ge oss ut på rull. Det ser vi fram emot!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka var vår oväntat trevliga och intressanta promenadutflykt till Gamla stan. Och så våren och solen förstås!

Veckan som kommer

I helgen ska vi fixa med husbilen, och vi kommer också berätta hur det gick efter inbrottet. Du kan räkna med inlägg om husbilsmissöden och om Gamla stan, och så ska vi planera för årets första husbilstur.

Nu önskar vi en riktigt skön helg!

Karlberg

Missade du förra Happy Friday? Läs Att ta nya vägar (eller följa gamla hjulspår)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev