Meny Stäng

Att ta nya vägar (eller följa gamla hjulspår)

Annons

Nu kanske du tänker att detta handlar om något oerhört spännande, som att göra helt nya val i livet. Men nja, så dramatiska ska vi inte vara. Vi pratar mest om att försöka hitta lite variation i dessa ganska enformiga dagar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att ta nya vägar

Vi brukar ta en promenad nästan varje dag. Det finns några olika vägar att gå, men ofta blir det ungefär samma promenadslinga. Igår kom Peter med den fantastiska idén att gå samma promenad, fast åt andra hållet. Alltså haha, vad ska man göra? Men ja, lite annorlunda ter sig ju allt när man ser det från en ny vinkel.

St Eriksbron. I det höga huset till höger bodde jag (Helena) tills jag och Peter träffades.

Äventyr i närområdet

Med tiden hoppas vi förstås kunna rulla med husbilen, men vi väntar dels på att den ska bli klar hos verkstaden (efter inbrottet) och dels på lite mildare klimat. Under tiden roar vi oss med små utflykter i närområdet, inom gång- eller cykelavstånd.

En dag gjorde vi ett besök vid Filmstaden Råsunda (oj vad mycket filmhistoria vi har i Sverige!). En annan dag promenerade vi till Mall of Scandinavia för att göra några ärenden – det blev över 16 000 steg på stegräknaren den dagen!

Planering för sommaren

Vi håller också på att planera inför sommaren! I våra mest hoppfulla stunder planerade vi för Europa, men med allt vaccinstrul har vi nu skjutit de planerna på framtiden. Istället håller vi på och researchar och funder på spännande resmål i Sverige. Inget är bestämt ännu, men vi återkommer!

Nya produkter i webbshopen

I veckan har jag också lagt in några nya produkter i webbshopen. Det är vår samarbetspartner Anna, med företaget Pufz, som har utvecklat dessa fina disktrasor med fjälltema. Du hittar dem bland våra diskdukar/disktrasor.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Alltså, jag måste säga att veckorna är väldigt lika varandra, men det känns trots allt bra och roligt att vi har börjat planera för sommaren. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Vi har både ett ”närreportage” och ett ”faktareportage” i pipeline. Vi har också planerat en utflykt, och vi får se vilken dag vi tycker att vädret passar bäst för utflykten. Hur ser dina planer ut?

Missade du förra Happy Friday? Läs Det finns inget dåligt väder …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev