Meny Stäng

Hemma mellan två husbilsresor

Nu är vi hemma i husbåten mellan två husbilsresor. Alltså, oj vad roligt det har varit! Vilken frihet det är att resa runt med husbilen! All trötthet blev som bortblåst och vi hade massor av energi att kolla in nya platser. Nu vill vi snart ge oss ut igen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att vara ute med husbilen igen

Det går nästan inte att sätta ord på hur roligt det var att vara ute med husbilen igen. Efter detta pandemiår är man kanske ovanligt tacksam för alla nya intryck, men ja, det var verkligen roligt! Vi har letat slott, läst på, sett nya platser och haft mysigt i husbilen.

Slottsresa söder om Mälaren

Det blev en slottresa på den södra sidan om Mälaren. Vi har faktiskt hunnit se ännu fler slott än de vi skrivit om, men de sista vi såg kanske vi sparar och skriver om vid något annat tillfälle. Här är slottsreportagen från resan:

Aprilväder

Snacka om aprilväder! Vi hade fantastiskt väder nästan hela resan. Solen värmde, blommorna lyste färgstarkt, kaninerna hoppade runt husbilen och det var lockande att ta en glass vid hamncaféerna.

Och så … en morgon vaknade vi av att snön yrde. Nej, men, vad hände?

Blommorna måste ha blivit tagna på sängen, de också. Snacka om missräkning!

Artikel i Husbil och Husvagn på väg

Vi kan också berätta att vi under påsken kommit ut med en artikel om platser att besöka i Roslagen, i tidningen Husbil och Husvagn på väg. Roligt! Du hittar hela tidningen på den här länken (vår artikel finns på sidan 40).

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Husbilsresan förstås! Det har varit fantastiskt roligt att ge sig ut på vägarna igen. På kvällarna har det blivit både mys och jobb i husbilen. Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Nu har vi fått smak för detta, så nu kommer vi ge oss ut igen! Vart det bär hän får du se … Dessutom kan du vänta dig ett reportage om en av städerna vi besökte, och om du det gick med våra problem med gråvattnet!

Missade du förra Happy Friday? Läs Vår i luften och snart husbilssäsong

Prenumerera på vårt nyhetsbrev